Noaptea minții

Așa cevaaaa!!!???…!? Cum să stai în fața unui ecran 2-3 ore și să nu știi pe cine asculți? Vă dați seama? Asta n-a auzit nici măcar când l-a pomenit că îl cheamă Teodosie, dar ea a urmărit slujba :))). Și ca să fiu în ton cu publicul tău, măi… Teodosie, ghinion de neșansă :))). Nu ”scapi” de Mitropolitul Teofan nici pe pagina ta de fb. :))). 

IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, rugați-vă pt cei rătăciți de la ”dreapta” limba română, pt cei care vă caută și nimeresc pe la Teodosie și care, pe nedrept, vă confundă cu el, rugați-vă și pt Teodosie amărâtul, bărfitorul, amăgitorul, mincinosul și… la final… rugați-vă și pt mine, să nu mă apuce… așa… într-o zi, după vreo instigare a lui Teodosie, să spun public… TOT… ce a zis despre dvs. că… nu știu pe unde scoate cămașa aia cu butoni.

Cred că ați observat că… Teodosie poartă numai cămașă cu butoni, pe care îi asortează cu engolpionul și își mai pune și metania tricoloră… ca să fie treaba treabă. 

Pinocchio al Tomisului, pt tine e o onoare că te confundă cu IPS Teofan, un ierarh și un om de mare valoare, dar tu… îți dai seama cine te urmărește și cine vine să-i dai cu pămătuful în ochi? Tu realizezi care e publicul tău?

Cu puțin timp în urmă, un preot din Constanța, îmi spunea cu tristețe:

-La Catedrală, din păcate, nu mai vin oameni de valoare. Vin toate refuzatele, foste prostituate, hoți, perverși, oameni cu grave tulburări psihice… și… care par mai de Doamne ajută sunt niște oportuniști. Ăsta a distrus tot. Și dacă vrea să mai distrugă, nu mai are ce.

 

Alooo! Doamna!!! Aici îl găsești pe IPS Teofan. 

Doxologia

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

Dezlegătorul turmentat

 

Lasă un răspuns