Moment emoționant

Am deschis laptopul, am privit cerul minunat de noiembrie și… ok, știu că v-am promis că vă vorbesc despre proiectul care mi-a înflorit inima.  

N-am crezut însă că va fi atât de emoționant.

Cu zece ani în urmă visamsă am o editură proprie. Acum… mi s-a îndeplinit acest vis. Mai mult… a venit și cu un bonus.

Da, știu, sunt incoerentă. Încerc să mă adun dintre emoțiile care mă copleșesc.

Deci… inspir, expir 😊 și vă povestesc.

Proiectul meu drag s-a materializat. Firma pe care am înființat-o are un nume și o poveste.

Iar firma noastră ”îmbrățișează” atât Editura Arcada, cât și Anticariatul Bazarul cu delicii.

Însemnați mult pentru mine, din acest motiv îmi doresc să fiți martori la creșterea noastră. Cum ați putea face asta? Urmărind Pagina de Facebook a editurii – Arcada Publishing House

Și pentru că bucuria noastră este mare, din preaplinul inimilor noastre, vrem să vă aducem și vouă bucurie.

Pentru început vom face un Giveaway în cadrul căruia vom oferi 3 cadouri/ premii. Pentru a alege doi câștigători vom folosi aplicația Woobox, iar cel de-al treilea va fi ales de noi dintre urmăritorii fideli.

De luni, 14 noiembrie a.c., vom începe să postăm pe Pagina de Facebook a editurii. Primul Giveaway va avea loc pe data de 15 decembrie. Până atunci… avem timp să… stăm cu ochii pe voi și voi cu ochii pe noi 😊. Ne urmărim reciproc. 😊

Vă îmbrățișez… de mii de ori!

4 comentarii

Ma bucur enorm Mihaela ca acum esti bine, si ca bunul Dumnezeu ti-a îndeplinit un vis pe care îl aveai de mult. Fii binecuvântată in tot ce faci .

Elena Obrinteschi

Felicitări și mult succes!

Felicitări și mult succes !

Poate nu fac parte din cei mai ,cei mai fideli prieteni ,dar ma bucur maxim pentru tine ca ai încheiat acel capitol de care eu auzisem ca nu era în regula ,insa erai atât de convingătoare în tot ceea ce exprimat prin scrierile tale încât m-am lăsat dusă alaturi de tine-eu am o vorba ,,Ceea ce nu te omoară te intareste”-experienta mea și trăirea mea pana la 65 ani-te respect ,te iubesc pentru ceea ce ești ca suflet și ma bucur enorm pentru inoire-doar trăim în era schimbării-Doamne ajută ai grija de sufletul tău frumos și ce a fost nu mai aminti niciodată-trimite tot în lumină.

Lasă un răspuns