”Mi-a impus sa schimb cate ceva in viata mea.”

 Impresii de la cititori

Doamna, stau foarte prost la capitolul introduceri si inceputuri, asa ca o sa trec direct la subiect.

Singura carte scrisa de d-voastra pe care am citit-o este Calugarul. Ei bine, cartea asta m-a facut sa privesc altfel lucrurile, sa inteleg altfel Religia, mila Lui Dumnezeu. Mi-a impus sa schimb cate ceva in viata mea. Am citit-o intr-o duminica, si am plans la fiecare pagina. Asa ceva nu mi-a mai facut nimeni, niciodata. Va felicit pentru felul in care transmiteti si presarati sentimente si trairi printre cuvinte atat de atent alese. 

Dar nu de asta va scriu acum. 

Motivul real pentru care trimit e-mailul este ca sunt suparata ca nu mai gasesc aproape nicio carte de-a d-voastra pe site-uri. Cel putin, nu ce caut eu. Iar eu caut Calugarul si Alexandra si Viata in pustie. Sunt din Campulung Moldovenesc, ma inconjoara muntii Raraului si stiu ca sunt pustnici la noi, dar n-am gasit pe nimeni sa-mi vorbeasca despre ei. 

Va rog, deci, sa ma ajutati, si daca aveti posibilitatea, sa-mi trimiteti d-voastra cele doua carti, cu plata ramburs sau in avans, cum doriti. Sau sa-mi spuneti unde le pot gasi. 

Va multumesc pentru ca scrieti atat de frumos si ca, din greseala, Calugarul mi-a picat in mana intr-o librarie. Asa a vrut Dumnezeu. Stie El de ce. 

Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.

Ganduri bune

A. S.

 

Lasă un răspuns