Maria Alexandra – la granița dintre viață și moarte

Maria Alexandra rănită în accidentul de pe Austostrada Soarelui, aflată în comă profundă, din punct de vedere medical nu mai are nicio șansă. Numai Dumnezeu poate schimba lucrurile.

La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, mama copiilor este încă internată, dar este în afara oricărui pericol, Maria Alexandra e intubată și ținută în viață cu ajutorul aparatelor… 

Durerea copleșitoare o poartă acum soțul femeii și tatăl copiilor, care nu părăsește salonul unde fetița lui se agață de viață cu trupușorul ei firav. Bărbatul, (tatăl) care este și preot, se roagă neîncetat pentru  Maria Alexandra , apăsat de vina că din cauza lui, fetița nu mai zâmbește, nu mai vorbește, nu mai întinde mânuța să ia jucăria preferată. 

Să ne rugăm pt Maria Alexandra! Cred în puterea rugăciunii colective. Cred că rugăciunea poate schimba multe… 

Fetița de șapte ani a fost externată și luată de bunici. Mama copiilor încă nu știe nimic despre starea celor doi copii ai ei. Nu știe că băiețelul a plecat deja dintre noi, nu știe că fetița, e și ea la un pas de plecare… 

Vreau să cred că rugăciunea o va ajuta, vreau să cred că Maica Domnului o va ocroti și că va sări peste pragul morții către viață.  

  

Lasă un răspuns