Mai mult decât o carte – ADEVĂRUL – peste 300.000 de vizualizari

 

În această carte sunt zâmbete, sunt lacrimi, sunt bucurii și tristeți, viață, vieți, pământ și cer…

Știu că Înaltpreasfinției sale nu o să-i placă această mărturisire a mea în public. Nu de voi, plăsmuitorii de rele mă tem, ci de duhovnicul meu. Am făcut ceva ce nu îi va fi pe plac. Dar asta doar pentru că durerea sufletului meu a devenit de neîndurat. Și pentru că eu nu am atâta putere de a asculta de duhovnic până la capăt. V-am spus – nu sunt călugăriță.

Lectură plăcută, prieteni! Pentru că da, pe cei care citesc această carte, cu gânduri curate și nu cu încrâncenare, vreau să-i consider prieteni… 

Mai mult decât o carte – ADEVĂRUL …

1 comentariu

Aparent un om simplu Mihaela,ca si duhovnicul sau,însă cand intri alaturi de ei prin durerea si suferinta sufletului tau sunt Dumnezei,îngeri,Adevar,bici pt minciuna,furtuna din care sincer iesi cam zdrențuit,sifonat,sfredelit,ciufulit,paniu cum se spune în popor dar cu PACE,LINISTE si muuulta LUMINA pt tine,încât te întrebi cum naiba am putut să stau în atata suferinta fără să fac ceva sa ies de acolo…da 35 de ani m am luptat cum sa ies din propriile convingeri gresite,greseli,”moșteniri ” negative ,suferinta,spune i cum vrei!!!! Pana am intalnit o pe Mihaela,după alegerea sufletului meu,cred ca a fost singura dată când m am lăsat condusă de el(acum mă bucur tare ca mi am ascultat glasul sufletului) si am pornit în lupta..lupta cu mine,nu cu exteriorul după cum credeam eu!!! Aceasta carte vorbește tot despre asemeni lupte care l e ducem toti dar l e ascundem ca sa nu părem slabi!!! O recomand cu caldura celor care s ei înseși PRIETENII SUFLETULUI LOR!! UN CALDUROS LA MULTI ANI DRAGA PRIETENA A SUFLETELOR!!

Lasă un răspuns