Lipsa iubirii naște monștri

 

Vă amintiți de nenea ăla (matale, bre 🙂 ) care se ceartă singur pe blogul meu? A rămas așa – certându-se, dar s-a și divizat. 🙂 Eu nu mai citesc mesajele lăsate de el. Am citit la început pt a vedea profilul psihologic al individului. Acum se ocupă altcineva de mesajele de la el. De ce? Pt că la un moment dat îl voi descoperi și vi-l voi prezenta pe nefericit.

I-am blocat primul nr de pe care mi-a trimis primele msg-e să văd dacă este atât de obsedat de cumpără altă cartelă. Și da este. Blocată prima cartelă, și-a cumpărat alta, blocată și aceea , alta… Acum nu-l mai blochez. Pt a vedea cine este trebuie să-l las să se desfășoare. Cel care îndosariază msg-le de la el mi-a spus că astăzi și-a mai făcut o adresă de e-mail, dar nefericitul a uitat să schimbe și aparatul. 🙂 Trimite amenințări de la două persoane ”diferite” de pe același aparat și își mai dă și dreptate sigur. Am râs în hohote cu cel care-i îndosariază msg-le.

Profilul psihologic al acelui individ este unul jalnic. Un om nefericit, plin de frustrări, singur și neiubit. Un om care nu și-a găsit drumul în viață și care își petrece zilele împroșcând cu venin de dimineață până seara, etc. Dacă ar fi fost fericit, nu ar fi avut timp să facă toate mizeriile pe care le face.  

Lipsa iubirii naște monștri. Niște monștri periculoși care își afundă propriile suflete în grotele cele mai întunecate ale iadului încă de aici de pe pământ.

Măi nefericitule, nu e vina mea că nu are cine să-ți spună: noapte bună, bună dimineața. Nu e vina mea că nu ți se spune: te iubesc. Nu e vina mea că nu ai un duhovnic așa cum este IPS Teodosie, pt că tot ai o problemă cu Înaltpreasfinția Sa…

Pe mine mizeriile tale nu mă ating, pe tine însă te sufocă. Dovada: ești 24 din 24 pe blogul meu vărsându-ți veninul ca să mai poți respira puțin.

Scrie amenințări băiete, scrie, dacă pt tine asta e o terapie, dar să știi că la un moment dat răutatea ta te va ucide.

Problema – relația mea cu IPS Teodosie

A trecut la amenințări

 

 

 

Lasă un răspuns