Liniștea dinaintea furtunii

Am tot încercat să blochez pagina hoaței și nu mă pricep, pt că e pagină de like-uri, așa că insist să mă blocheze ea și pe fb și pe blog. Oricum, eu nu am mai intrat  pe niciun link trimis de prietenii mei, semnat HOAȚA, de când a sărit la gâtul lui Tănăsescu, iar apoi și-a cerut scuze (eram sigură că așa va face), spunând că într-un război mai greșește. Serios? Dar cu cine ești, bre, matale în război? Că noi nu suntem în război cu tine, pt că nu avem cum să fim în război cu NIMENI ÎN DRUM. Și dacă ești în război, ai raniță, grenade, merinde, lunetă? Ești echipată? ”Merindele” ți le-am dat noi… fără să vrem. Am crezut că tu ai înțeles că ironizăm prostia voastră. Eu am și scris că mă inspirați pt o comedie, dar tu te-ai luat foarte în serios, te-ai crezut foarte importantă, atât de importantă încât, vezi Doamne, l-ai făcut și pe Tănăsescu gelos… că-i faci concurență. 

Auzi, femelo, acum înțeleg de ce nu te suportă mulți preoți din Arhiepiscopia Tomisului,  pt că tu îi castrezi emoțional și sunt și ei, totuși, bărbați. De ziua ramolitului (și aici mă refer la minte, nu la chip), preoții au venit cu câte un buchet de flori, iar tu, nimeni în drum, ai venit cu tabloul și cu regia la purtător. De ce nu i-ai dat tabloul la reședință și ai vrut să-i pui pe toți în umbră? Ba mai mult, ramolitul ți-a mai dat și doi amărâți care să fie cărăuși, păi, de ce nu ți-a dat unul să-ți țină și poșeta, căci tu, deh, ești ”prețioasă”. Știu și povestea tabloului, dar o lăsam așa deocamdată.  Nu am greșit când am zis femelă, ea e o femelă, nu o femeie, că o femeie nu face ce face ea.

După cum ați văzut, nu am mai avut nicio reacție după acea postare în care ea spunea că într-un război mai și ”greșim”. Nu, n-ai greșit, VULPEA CARE A AJUNS LA STRUGURI, aia ești tu. O oportunistă care se agață de orice, pt că tu ai structură de cățărătoare. Când n-a mai fost turcul, te-ai agățat de Teodosie, când nu va mai fi el, te vei agăța de altul, pt că TU NU AI RĂDĂCINI, nu ai susținere și nici nu vei avea. O să vezi consecințele faptelor tale. Ele vor fi pe termen foarte lung. Să nu crezi tu că ai lovit în niște oameni despre care nu știi nimic, în afară de minciunile pe care ți le-a spus cel mai nemernic om de pe Pământ și nu vei plăti. Vei plăti și încă foarte scump. ”Celebritatea” asta te va duce la nebunie.

Ați văzut plantele alea cățărătoare? Când au de ce să se agațe, par înalte, frumoase, când n-au, se târăsc. Așa este și această individă.

Dacă ar fi venit la Teodosie DOAR pt a se îndrepta, ȘTIIND CE TRECUT ARE, nu trebuia să se afișeze cu el, ar fi trebuit să se folosească de sfaturile lui și atât. Dar… ca drept dovadă că ea a venit hotărâtă să devină ”celebră”, nici nu l-a cunoscut bine și a început să scrie despre el.

Un preot din Constanța mi-a spus cum și-a făcut ea ”debutul” de lăudătoare. A scris un nimic pe blogul ei, apoi a distribuit  pe pagina de fb ”Susținătorii lui Teodosie” cu mențiunea și întrebarea: Scris de mine. Vă place? Deci, important nu era subiectul Teodosie, important era că nimicul era scris de ea. Același preot mi-a spus că în nimicul numit articol, povestea cum a aflat ea de Teodosie prin intermediul unei prietene și a tatălui ei, iar prietena venea și comenta: ”Personajele principale: eu și tata”. :))) Înțelegi ceva Teodosie? Nu. Pt că te-ai ramolit de tot.  

Teodosie, să nu uiți că prin mâna acestei hoațe, care îți dă impresia că te apără, ți-ai cerut compromiterea. Eu am terminat vol 2 al lucrării ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, încă de anul trecut. În ultimul capitol vorbisem doar despre efectele comportamentului tău asupra mea și despre cum am descoperit că făcusei din mine o autistă.

Nimic despre ce s-a întâmplat în seara de 3 dec 2018, nimic despre cum și de ce mi-ai furat buletinul, nimic despre bărbații pe care i-am auzit sforăind sau vorbind lângă tine după miezul nopții, nimic despre alte lucruri înfiorătoare. M-am gândit să nu te compromit, la vârsta pe care o ai, chiar dacă meriți, dar… în ziua în care voiam să anunț că mă retrag pt a pregăti cartea pt tipar, ai pus-o pe individă să mă amenințe subtil cu articole din lege. Că să vezi cum Dumnezeu, care îți cunoaște inima aia plină de șerpi veninoși, m-a întors din drum exact în ziua în care hotărâsem să public vol 2 în forma aceea. M-a întors din drum pt a mai adăuga și altele. Dacă nu o puneai pe aia să scrie, la ora asta, vol 2 era publicat în forma menționată. Acum, pt ce ai făcut și faci, ultimul capitol va arăta altfel.

După câte mi-a făcut, eu îl înțeleg pe Teodosie până la un punct. Îl înțeleg că e disperat și face toate astea ca să mă oprească, dar nu înțeleg de ce continuă să mă amenințe și să mă denigreze dacă vede că mă provoacă? Asta e dovada faptului că NU MĂ CUNOAȘTE DELOC. Mă putea opri din drum, chiar după câte mi-a făcut, anul trecut când m-a sunat și și-a exprimat dorința de a ne vedea și de a-mi spune adevărul, dar el, de fapt, nu voia asta. Credea că atunci când o să-i aud vocea o să încep să plâng, să-i spun că mă bucur că m-a sunat, că i-am simțit lipsa și că șterg tot de pe blog. Surpriză. Când te-am auzit, mi s-a făcut silă și cu toate astea, dacă ai fi fost sincer, ai fi regretat sincer toate câte ai făcut, TE-AȘ FI IERTAT ȘI M-AȘ FI OPRIT, chiar dacă nu aș fi reluat legătura cu tine, pt că nu aș fi reluat, asta e clar. 

Dovada faptului că NU REGREȚI NIMIC este alimentarea hoaței cu ”informații” despre mine. Tu ai impresia că o folosești să-ți spele imaginea, dar nu vezi că și ea te alimentează să fii ”în război” (am citat-o) ca să aibă cum să devină vedetă apărând un diavol. Chiar așa, când te lăudam eu și acum când te laudă oportunista aia, nu te simți vinovat în fața Lui Dumnezeu? Când scrie aia, cu acordul tău, ”înger, urmașul lui Hristos etc” și tu ȘTII că ești talpa iadului, nu ți-e frică de Dumnezeu? NU. Pt că nu crezi în Dumnezeu. Dacă ai crede nu ai face atâtea fapte odioase… în ascuns.

Dacă tot o pui pe aia să-mi răspundă, care singură a spus că te reprezintă, făcându-i concurență lui Tănăsescu, de ce nu-mi răspunzi tu? Te invit la o confruntare publică, la televiziune, în instanță, unde vrei tu și te asigur că te desființez.

În fine, sunt multe de spus… veți găsi muuuulte în vol 2, mai multe decât mi-am propus să spun și asta ”grație” hoaței care mă tot atacă.

Înaltpreasfințita hoață care spunea că e în război cu noi, ea e, de fapt, în război cu ea și așa va rămâne. Ca să vedeți ce debandadă e în mintea acelei cățărătoare, zicea că e în război cu noi și a greșit că l-a atacat pe Tănăsescu, purtătorul de cuvânt a celui pt care ”luptă”, dar apoi spune că ea ”luptă” pt Hristos. Serios? Păi… Hristos are nevoie de una ca tine să-l apere? Și cine l-a atacat pe Hristos? Că noi am scris despre Teodosie, nu despre Hristos. Sau cumva, pt tine, Teodosie e Hristos, așa cum a fost și turcul? Ea luptă pt a deveni vedetă, luptă pt închipuirea de sine, se crede ”Ecaterina Teodoroiu” a ortodoxiei, dar ea se află în cel mai mare dezastru sufletesc.

Nu vreau să-i dau importanță acestui gunoi, dar dacă mi-aș pune mintea cu ea, ceea ce nu voi face pt că e sub demnitatea mea, o desființez de tot analizându-i ”articolele” de pe blog. ”Onoarea” pe care i-o voi face, este că o voi da în judecată pt a dovedi tot ce a spus despre mine. Nu am mai intrat și nu mai intru pe pagina ei și nici pe blog, chiar dacă primesc link-urile în continuare. Citesc sporadic, doar când mi se trimit fragmente. Ea va fi monitorizată în continuare de cineva, pt că va trebui să dovedească tot ce regurgitează despre mine. 

Vulpea, înainte de a se apuca de cățărat pe ”strugure”, a devorat blogul meu, ba mai mult mi-a scris pe chat de pe un cont, al ei, pe care l-a șters, m-a întrebat dacă ce am scris în vol 1 despre Teodosie este adevărat, m-a întrebat de ce s-au stricat relațiile, a tatonat terenul să vadă cum poate ajunge vedetă, apoi a început să mă atace. Asta e o mizerie la fel ca și Teodosie. Adevărat : cine se aseamănă se adună. Bine că m-a scos Dumnezeu din troaca aia. Mulțumesc mult, Porcule! Chiar NU AVEAM CE SĂ CAUT LÂNGĂ TINE.  

Încă ceva și apoi voi face finalul. O pui pe-aia să spună că sunt ”scriitoare” în ghilimele? Dar când am scris o carte de peste 350 de pagini în care te-am descris ca pe un sfânt, pt că de proastă ce am fost am avut încredere în tine ca în Dumnezeu, nu mai eram scriitoare în ghilimele? Atunci de ce eram foarte talentată? De ce ai plâns citind cartea? De ce spuneai că e incredibil că ți-am descris unele trăiri mai bine decât le-ai fi descris tu etc? Aaaaa, ne scuzați, când te lăudam eram talentată, acum, pt că mi-a descoperit Dumnezeu cine ești, am devenit, pt tine, ce e mai rău.

Auzi Înaltpreasfințita hoață, gunoiule, nu mă interesează cum mă descrii tu, și nici nu-mi pasă, îmi păsa dacă spunea asta un OM DE VALOARE, pe el, da, îl luam în seamă. Pt gunoaie… există REBU.

Dacă ar fi scris ce scrii tu despre mine marele OM DE CULTURĂ, MARELE IERARH, MARELE MITROPOLIT, MARELE SCRIITOR BARTOLOMEU ANANIA n-aș mai fi scris un rând. Aș fi înțeles că un om cu o așa experiență îmi vrea binele și nu mă lasă să mă fac de râs. Ai link-ul mai jos. Să citești… ca fapt divers.

Pe asta nu trebuie să o facă nimeni de râs. Se face singură. Din dorința de a deveni ”celebră” scrie o carte în două vol în care, ea spune despre ea, ca la 18 ani a furat ”din dragoste”, apoi a devenit amanta unui turc, de care chipurile s-a îndrăgostit  și care o călca în picioare la propriu (oare de ce?) și mai apoi a migrat către cel mai mizerabil ierarh, despre care scrie un vol, la interval de niciun an de când l-a cunoscut. Deci… ce a căutat? Celebritate.

Indiferent în câtă ”dramă” ar îmbrăca ea romanul, o să păcălească niște amețite, dar un om deștept extrage esențialul și își dă seama cine e.

Închei prin a vă lăsa dovadă că, Porcul care zice că nu știe ce scrie aia despre el, mi-a ”corectat” primul vol în care l-am descris ca pe un sfânt, înainte de publicarea exemplarelor semnal . De ce am spus corectat în ghilimele, o să descoperiți în vol 2.

Îmi propusesem să mă retrag după acest articol, dar pt că hoața aia din nou m-a atacat, pusă, evident, de Porc, mâine voi mai scrie ceva ce încă nu am scris în carte, dar voi adăuga. Teodosie pune-o pe aia să facă în continuare referire la mine, mai grohăie pe acolo tot felul de lucruri și vezi ce va ieși, după ce mă voi întoarce, pt că mâine, chiar mă retrag pt o vreme.

Vă spun  de acum ce va conține articolul de mâine. Repet, îmi propusesem să nu spun nici asta, dar … Teodosie… mulțumește-i hoaței și mulțumește-ți ție!

Mâine veți afla de ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan. Încă de acum îmi cer iertare Înaltpreasfințitului Teofan, pt ceea ce voi spune mâine. Iertați-mă, Înaltpreasfințite, dar ăsta a întrecut orice măsură.

IPS Bartolomeu îmi scria…

Hoața îl atacă pe purtătorul de cuvânt

Se citește VINA, vorbește PATIMA

Lasă un răspuns