Lecturi de vară

Citim?

Dacă da, aș vrea să fac și eu câteva recomandări. 

Un roman tulburător, inspirat de povestea reală, relatată în 2009 de revista Time, a japonezului Yukio Shige, care a salvat de la sinucidere aproape 700 de persoane.

Ghidul complet al practicii terapeutice japoneze shinrin-yoku – „îmbăierea în pădure”.

Insula Krah – despre pământ și mare, ploaie și peșteri, stele și soare, camere și case, dar, mai ales, sunt despre frământările omului, despre impulsuri și frustrări, doruri și realitate, dragoste și încălcări ale iubirii, despre poftă și imposibilitatea de a împărtăși toate aceste lucruri cuiva.

O miriada de insule, prilej de visuri si de cuceriri căzute astăzi in uitare : Oceania. 

160 de strategii de succes aflate la originea celor mai cunoscute creații ale omenirii.

”Scumpa mea Catherine, îmi este dor de tine, draga mea, așa cum îmi este mereu, dar astăzi mi-e deosebit de greu pentru ca oceanul mi-a cântat, mi-a cântat cântecul vieții noastre împreună…”

”Îndrăgostită de cărți” e darul perfect pentru acei prieteni din viața voastră care prefera sa-si petreacă timpul cuibăriți într-un fotoliu cu o carte buna si un ceai fierbinte. Desenele lui Debbie Tung sunt amuzante si atât de adevărate – orice cititor se va regăsi in ele.

Pentru că nu am avut timp să fac fotografii și să vă spun și impresiile mele despre ele, am selectat fragmente pe care le găsiți pe site-urile librăriilor online. Darrr… nu scăpați 😊. Viiiinnn! 😊

Vă îmbrățișez!

 

Lasă un răspuns