Jurnalistul Constantin Cumpănă a fost avertizat: ”Ai grijă!”

Persoană extrem de incomodă, pt principiile sale și pt curajul pe care îl are în spune lucrurilor pe nume, jurnalistul Constantin Cumpănă a fost din nou avertizat.

        În anul 2017, incomodul jurnalist, primea o scrisoare, din care voi cita câteva fragmente, lăsându-vă link-ul mai jos.

        Iată! Citiți cu atenție!

        ”Sfaturi pentru protecția redactorului-șef al ziarului

Vor căuta să vă atace indirect, prin orice mijloace, poate chiar să vă scoată din aceasta lume!

Nu mâncați și nu beți din mâini necunoscute! Este la modă arsenicul.

Feriți-vă de locuri izolate, dar și de cele aglomerate! Nici nu vă imaginați ce poate produce o mică zgârietură!

Veți fi provocat ca să reacționați. Nu vă încredeți în necunoscuți, pentru că bestia de TEODOSIE este în stare de orice!

Învățați-i pe d-l Nicolae Marghiol și pe d-l Beca Stere să se păzească la fel! (cei doi au fost inculpați, alături de Teodosie și alți preoți, în celebrul dosar Nazarcea)

Fiți foate prudent și însoțiți-vă cu rugăciunea! Purtați tot timpul o cruce la Dumneavoastră!

TEODOSIE este foarte periculos, pervers, mincinos, fără caracter, manipulează și înșeală.

Va face orice ca să scape, poate cu semnăturile oamenilor, poate cu ajutorul P.S.D.-ului, poate cu ajutorul Patriarhiei, poate cu ajutorul serviciilor, poate cu ajutorul francmasonilor, poate chiar cu ajutorul Patriarhului ecumenic Bartolomeu de la Istanbul (Constantinopol), cu care este bun prieten. Acesta, pentru bani, este în stare să schimbe canoanele din ortodoxie.”

        ”Acesta, pentru bani, este în stare să schimbe canoanele din ortodoxie.” – cuvintele au fost spuse în anul 2017, iar Teodosie este la un pas de a înfăptui această grozăvie, dacă nu va fi oprit de Sinod. Aseară a făcut primul pas. A repetat slujba de Înviere, A DAT LUMINĂ și mai grav, în cadrul slujbei, a citit ”Molitfele Sfântului Vasile cel Mare”. Deci… Învierea lui Hristos nu era suficientă pt alungarea duhurilor necurate, trebuia să vină ”Mântuitorul” intergalactic să le alunge el.  

        Teodosie, rușinea ortodoxiei, cum vine asta, mă? Urli: ”Veniți de luați lumină!”, apoi urli la diavol: ”Te blestem pe tine, diavole!” Ce căuta, mă, diavolul la ”învierea” fabricată de tine? Venise să ia lumină? Că nu mai înțeleg? Acest subiect merită dezbătut, dar acum să ne întoarcem la mesajele pe care le-a primit Domnul jurnalist Constantin Cumpănă.„

        După ce a fost invitat la TV NEWS BUZAU – „interviuri altfel”, alături de Pr. George Ciulei (aveți link-ul mai jos), incomodul jurnalist a primit mai întâi un mesaj: ”E diabolic Mache. Diavolul pe pământ. Ai grijă, că poate să pună să te lichideze.” Apoi au urmat și altele… multe. Din cele multe, am decis să le postez doar pe acestea:

„Circul ii va fi favorabil. Ca obține o destabilizare națională politică împotriva actualei guvernări. Scoate actuala guvernare ca dușman al poporului si ortodoxiei. Si ca doar PSD -ul ar fi salvarea. E cu efect ai sa vezi. E disperare mare pe capul lui. Posibil sa fi primit porunca de la Partid sa provoace o revoltă. Sa puna din nou mana pe putere.”

„Esti tare boss. Ai sa devii martir al ortodoxiei. Ca din aparent prigonitor pe al ortodoxiei esti de fapt un apologet informat si bine intenționat.”

„IPS Teodosie se pregătește de a treia înviere întocmai ca Iuda Iscarioteanul, marți spre miercuri, vanzandu-l pe Hristos în scopul destabilizarii ecleziale, sociale și politice ! A treia înviere nu poate fi decât: SATANISTA.”

Menționez faptul că mesajele au fost trimise de oameni din sistem, care îl cunosc foarte bine pe Teodosie. Că individul de la Constanța este în stare de orice, ne confirma ieri și Leonard Coca, în articolul ”TEODOSIE , UN NEVREDNIC PATAT DE O INCREDIBILA DESFRANARE !”: ”Din respect fata de acest om , dar și pentru protecția lui ( căci TEODOSIE are influență in lumea interlopă și în casa conspiratiilor , plus o parte a Serviciilor Secrete, si e capabil sa ORDONE lichidarea lui ..) momentan , nu o sa i divulg numele.”

Chiar și eu pot confirma acest lucru.  

Când am văzut mesajul de mai jos, mi-am amintit de relatările unui colaborator de-al lui Teodosie: ”A plâns, la propriu, în biroul Vioricăi Dăncilă și a jurat că va sluji PSD-ului până la moarte, dacă îl scapă de dosarul Nazarcea”

Teodosie, Teodosie… ce faci, mă? Ai început să-ți plătești datoriile, ucigându-L, torturându-L, înviindu-L pe Hristos cum, unde și când vrei tu?

Surse: http://rezistenta.ro/nu-mancati-si-nu-beti-din-maini-necunoscute-este-la-moda-arsenicul-bestia-de-teodosie-este-in-stare-de-orice-din-scrisoarea-unui-preot-catre-rezistenta/?fbclid=IwAR3pslCFceXD1nT9rxX5vaxjHqUBXJUK6gu5fM9dDFjxFBlgz2ji-TuKIsU
News Buzau

”TEODOSIE , UN NEVREDNIC PATAT DE O INCREDIBILA DESFRANARE !”

Arhiereul minciunii

Lasă un răspuns