IPS Teofan îi slujește lui Dumnezeu – Teodosie – mândriei lui

Teodosie s-a arătat foarte deranjat de faptul că am spus, despre Mitropolitul Teofan, că este un om de rugăciune. În cea mai recentă postare pe care a instrumentat-o, pt denigrarea mea, printre altele, a spus și că eu le știu pe toate, știu cine se roagă și cine nu.

Păi… în sprijinul celor afirmate de mine, vin aceste imagini. Comparăm și concluzionăm! Menționez faptul că ambele slujbe au fost transmise în direct, după cum vedeți.

Slujba ținută în Ansamblul mitropolitan Iași este și acum pe pagina de fb Arhiepiscopia Iașilor – Mitropolia Moldovei și Bucovinei, dar și pe pagina de fb Doxologia, în timp ce slujba transmisă în direct pe pagina de fb Arhiepiscopia Tomisului, a dispărut ca prin minune. De ce? Cel mai probabil, pt faptul că voi compara și posta din nou, cât a ținut Denia Canonului cu spectatori și cât a ținut fără spectatori.

A dispărut slujba din seara asta, dar târziu. Imaginile au fost deja salvate. Așa că ele vorbesc de la sine… mai mult decât aș putea spune eu. 

Voi fi atentă la cuvinte… în această postare, doar pt faptul că se regăsește și imaginea Mitropolitului Teofan. Din respect pt Înaltpreasfinția Sa, nu voi folosi cuvintele pe care simt să le folosesc. 

Așa că: imagini și scurte comentarii.

ÎPS Teofan slujind ca un simplu monah, deși este Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.  

Teodosie – ca un împărat… la un canon de pocăință.

ÎPS Teofan în rând cu preoții.

”Împăratul” – singur… pt că nu a mai existat un preot vrednic să stea lângă o așa ”înălțime”

Pt că din mândrie este în stare să doarmă cu mitra pe cap, i s-a deformat capul, după cum vedeți, are șanț pe frunte.

Pinocchio al Tomisului

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

Noaptea minții

1 comentariu

Constantin Cumpănă

Se spune că „Tiganul, când ajunge împărat, prima dată o belește pe mă-sa”. Teodosie este țigan.
Să nu uităm că acest ticălos narcisist a vrut să transforme Arhiepiscopia Tomisului în MITROPOLIE ca să ajungă el MITROPOLIT! Tot ipochimenul ăsta, în dorința bolnavă de „preamărire”, a vrut să fie Patriarhul BOR! Există o cutumă, potrivit căreia mitropolitul Moldovei este ales ca Patriarh. Poate și din acest motiv, Teodosie îl urăște pe Teofan. Oricum, lumea celor care compun sinodul BOR este urâtă, murdară și ticăloasă.

Lasă un răspuns