IPS Calinic – Teodosie = colegi

Deși încerc să stau departe de subiectul Teodosie… sunt bombardată cu tot felul de mesaje și tel. Cel mai ”cald” ”bombardament” 😊 – recentul răspuns al ÎPS Calinic la o întrebare care, sunt sigură, a fost dictată pe Teodosie, pt a-i forța mâna (crede el) ÎPS Calinic de a arăta lumii că ei sunt într-o relație foarte apropiată.

ÎPS Calinic – Teodosie = colegi, nu IPS Calinic + Teodosie = love. 😊

După răspunsul Arhiepiscopului Calinic, am primit foarte multe ”atenționări”:

-Calinic joacă la două capete;

-a fost plătit de Teodosie și au dat-o la pace;

-e pe mână cu Teodosie;

-îl are la mână;

-Calinic joacă dublu;

-i-a dat mână liberă să slujească în eparhie de parcă el nu ar fi în stare și de parcă nu ar avea vicar;

-să nu aveți încredere în acest om! E curierul lui Teodosie;

-Teodosie îi joacă pe toți din sinod.

-ceea ce nu știți dvs. e că… Teodosie și Calinic sunt prieteni de foarte mulți ani etc;

Ce cred? Nimic din cele spuse. ÎPS Calinic plătit de Teodosie 😊 😊 😊… leșin de râs… Mă întreb dacă s-a născut omul care să-l plătească pe Arhiepiscopul Calinic??? Iar asta cu prietenia… e cireașa de pe tort… L-ați văzut vreodată pe ÎPS Calinic în eparhia Tomisului? Nu. Niciodată. Și cred că nici nu-l veți vedea.

Nu-l cunosc personal pe Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, deși mi-aș dori să-l cunosc și… poate cine știe… voi avea onoarea. Nu-l cunosc, dar îmi dau seama că niciodată, dar niciodată, un om ca Arhiepiscopul Calinic nu poate fi prieten cu unul ca Teodosie.

Ce părtășie ar putea avea un ierarh cu structură de militar cu o ”fetiță” dornică de afirmare care se cațără pe ce apucă?

Ce părtășie ar putea avea un ierarh, autorul a 80 de cărți, cu unul care nu a mai deschis o carte de zeci de ani și care ”aburește lumea”, să-l citez chiar pe unul dintre colegii lui.

Ce părtășie ar putea avea un ierarh care se pregătește pt fiecare predică… și se pregătește serios, cu unul care a învățat niște ”poezii” și nici pe acelea nu și le mai amintește cum trebuie?

Ce părtășie ar putea avea un ierarh care se ocupă de eparhia sa, care nu umblă brambura autoinvitându-se prin alte eparhii pt a lăsa impresia că e, vorba cuiva, ”trimisul cerului”, cu unul care ”călărește” toate eparhiile în timp ce eparhia lui e groapă de gunoi? Și exemplele ar putea continua.

După această postare… sper să încetați cu mesajele și tel. legate de acest subiect.

Răspunsul ÎPS Calinic este răspunsul unui ierarh educat, ferm, dar și delicat. Ce vreți să-i facă dacă se trezește cu el în eparhie și mai spune că e și invitat? Să-l dea afară? E totuși… ÎNCĂ… membru al sinodului.  

Nu-mi permite timpul acum, dar o să vă spun cum ajunge ”domnișoara” prin alte eparhii.

O precizare de final. Am încredere în Arhiepiscopul Calinic. Nu vă mai obosiți să-mi schimbați direcția!

Și încă ceva. Teodosie… dacă G.C.I a pus întrebarea prin care ai vrut să arăți lumii cât de apropiat ești de Arhiepiscopul Calinic, după acest material pune-l pe I.C.G 😊, să fie invers, pt că ție îți place invers 😊, să-l întrebe dacă sunteți prieteni 😊 😊 😊…

Lasă un răspuns