Într-o mare de lacrimi trupul cumnatei mele a fost îngropat

Și peste toate s-a așternut liniștea… Liniștea peste trupul și peste sufletul Georgianei… Acum la acest ceas, în numele familiei mele vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost lângă fratele meu și lângă nepoțeii mei.

Mulțumiri cadrelor didactice și elevilor de la Școala gimnazială ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Balta Doamnei, Adinei Vodă – directorul școlii, mulțumiri pt Mari Banu diriginta nepoțelului celui mic.

Mulțumiri prietenilor fratelui meu care cu sinceritate au fost lângă Georgiana în momentele grele Fenichiu MariusAlina Geanina Fenichiu și Steven Johannis, oameni rari…

Mulțumesc, mulțumim și consătenilor noștri prezenți la înmormântarea cumnatei mele.

Mulțumim prietenilor de pe fb pt susținere.

Mulțumiri cu totul speciale bonei nepoților mei Ghiță Florina (Flori) care a îngrijit-o pe cumnata mea cu devotament și cu iubire 24 din 24. Până și ziua ei de naștere și-a petrecut-o în spital lângă Georgiana.

Cumnata mea a fost înconjurată de muuultă iubire, pt că a meritat multă iubire…

Ai plecat, dar vei rămâne în sufletele noastre Georgiana. Din flacăra Iubirii îți aprindem candelă pentru veșnicie…

Bucurie nesfărșită sufletului tău Georgiana! 

 

Necrolog

Preacucernici părinți, onorată asistență

       Un sfârșit de septembie, un sfârșit de viață… O viață frântă la numai 37 de ani…

În aceste clipe dureroase aș vrea să vorbim puțin despre ea, despre Georgiana…

Parcă te văd cumnată când ai intrat pentru prima dată la noi în casă, erai o copiliță tremurând de emoții, deși tu spuneai că tremuri de frig. Din acel moment eu și sora mea ți-am spus că pentru noi nu vei fi cumnată, ci soră. Din acel moment noi am fost 3 surori și un frate. Te-am asimilat ca fiind ”a noastră” și ai fost atât de ”a noastră” încât în orice situație noi am fost doar de partea ta.

Anii au trecut… Alături de noi ai învățat multe. Ai vrut să înveți multe. Alături de noi ai învățat să trăiești în comunicare și în comuniune, ai învățat să trăiești o altă viață. Copilța de altădată se transformase în soție și mamă adevărată.

Într-o zi însă, a venit ea… boala. Peste pofta ta de viață s-a așezat durerea… O durere crudă care mușca fără milă din trupul tău… Nu am avut cum să îți luăm din suferință, dar am avut cum să-ți oferim iubire…  Iubire până la mormânt și dincolo de el…

De la o zi la alta boala devenea tot mai aprigă… până când Îngerul morții și-a făcut apariția…

În urmă cu trei săptămâni, internată fiind, medicii i-au spus fratelui meu să meargă acasă și să pregătească totul pentru înmormântare, pentru că mai mult de două zile nu are cum să trăiască. Înainte de vestea medicilor, fratele meu o visase pe Georgiana că i-a spus:

-Eu vreau să mor de ziua ta pentru că te iubesc prea mult…

Când au aflat copiii ce a visat fratele meu s-au rugat ca mama lor să nu moară de ziua tatălui lor.

Și da… bătând toate pronosticurile, a luptat să trăiască pâna la ziua fratelui meu.  Pe 21 septembrie l-a chemat pe soțul ei și i-a spus cu ultimele puteri:

-La mulți ani ciocule! Îți spun încă de azi, pentru că mâine nu cred că mai pot. Te iubesc și aș vrea să trăiesc mulți ani lângă tine, dar… să ai grijă de copii!

A doua zi într-adevăr nu a mai putut vorbi și da, rugăciunea copiilor măcar din acest punct de vedere a fost auzită. A plecat la 3 ore și ceva după ziua fratelui meu.

După ce sufletul ei a părăsit trupul, am văzut-o alergând pe un câmp cu flori și era atât de fericită… fericită cum n-am văzut-o niciodată aici pe Pământ…

În urma ei a rămas durerea, a rămas aminitrea, au rămas cuvintele, ai rămas tu Georgiana noastră, dar ai rămas doar în inimile noastre… Tu în noua ta stare poate chiar alergi pe un câmp cu flori după ce ți-ai scuturat trupul de suferință.

Drum bun sufletului tău cumnată!

Drum bun sufletului tău Georgiana noastră…

Dumnezeu să te așeze în Lumina Sa!

Lasă un răspuns