Întâlnirea cu mine – 21

 

Trecuse de miezul nopţii, tânărul o privea şi nu îndrăznea să-i spună că îi este somn. După un timp, Samira l-a întrebat dacă vrea să facă baie, el a spus da, dar unde?

-În cadă. Unde în altă parte?

-Adică să folosesc baia dumneavoastră?

-Da, ce are?

Nu ştia ce să creadă şi nu ştia ce să facă. Poate îi spusese aşa doar pentru  faptul că era sub influenţa alcoolului. După un timp totuşi a îndrăznit şi a mers. A intrat în baie, dar s-a întors.

-Domnişoară pot să îmi spăl şi hainele?

-Da, bineînţeles că poţi.

-Şiii…nu vă supăraţi, aveţi ceva de schimb?

-Haine de ale mele…

-Da, ceva să mă îmbrac după ce îmi spăl hainele.

Samira s-a ridicat ameţită, a mers în dormitor şi deschizând dulapul a luat la întâmplare o pereche de pantaloni şi un tricou şi i le-a dat tânărului. Bărbatul a mers şi a făcut un duş fierbinte aşa cum nici măcar nu mai visase de mult. Și-a spălat hainele şi s-a întors în sufragerie. Samira i-a zis să meargă în dormitorul mic. Nu mai dormise de mult într-un pat cald, s-a băgat sub pătură şi imediat a adormit.

Samira cufundată în gânduri tulburi, pe la 2:30 s-a ridicat din fotoliu şi a vrut să meargă în dormitorul ei. S-a răzgândit totuşi. A deschis uşa uşor în dormitorul unde dormea băiatul. L-a privit din uşă câteva minute, a vrut să meargă la el, dar s-a întors spunându-şi în gând ,,nu, nuu… ăsta e slugă”.  A închis uşa fără zgomot şi înainte de a ajunge în dormitor a auzit o voce. Vocea duhului care-şi făcuse prezenţa de ceva timp.

Va urma

Lasă un răspuns