Important pt cititorii mei

pt cei care se regăsesc în scrierile mele, dar și pt ceilalți.

Din cele mai recente apariții, mai sunt disponibile 3 exemplare ”Între Raiul rugăciunii și iadul drogurilor”, 3 exemplare ”Întâlnirea cu mine” și 10 exemplare ”Mai mult decât o carte – Adevărul”.

Pe această cale vă anunț că până la sfârșitul lunii, vom ajunge în Constanța și Pitești. La Târgoviște, am fost deja pt că am avut o întâlnire care nu putea fi amânată. Din motive foarte bine întemeiate, nu voi anunța public unde și când voi merge,  voi anunța în privat, pe cei interesați. Așa că, cei care locuiți în Constanța sau Pitești și doriți cărțile mele, vă rog să-mi scrieți pe chat, blog, e-mail, ce anume doriți și nr de tel.

În legătură cu lucrarea ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, având în vedere cele întâmplate, cineva mă întreba, dacă aș mai reedita această carte, i-aș mai lăsa același titlul?  Da, sigur, pt că tot ce am scris, a fost adevărat, dar dacă aș mai reedita lucrarea, ar fi o ediție revăzută și adăugită, în care ar mai fi câteva capitole cu tot ce s-a întâmplat după apariția cărții. Dacă mă voi hotărî să fac asta, vă voi anunța.

Până la următoarea postare, adică până luni, vă transmit gândurile mele bune și căldură din căldura inimii mele.

 

 

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

IPS Teodosie – un actor grabit

Lasă un răspuns