Îmi distrug credibilitatea dacă scriu despre IPS Teodosie?

De la o vreme un amic și cititor fidel a dispărut din viața mea. 🙂 Nu a mai sunat, nu a mai dat like pe fb, nu a mai scris niciun comentariu. Am observat absența lui, dar nu l-am căutat, pt că eu nu țin pe nimeni cu forța în viața mea.

Zilele trecute a explodat însă. Mi-a zis că urmărește stupefiat postările despre IPS Teodosie și se întreabă dacă nu cumva îmi distrug credibilitatea scriind despre acest om ”murdar”. Dialogul a continuat cam așa:

El: -Tu habar nu ai câtă lume te urmărește…

Eu: -Am pt că văd pe blog 🙂 🙂

El: -Să știi că reprezinți un model pt mulți. Ești sinceră, curajoasă, veselă, luptătoare, spui lucrurilor pe nume… Nu te gândești că dacă scrii despre acel om murdar îți murdărești și tu numele?

Eu: -Dacă sunt un model pt mulți, sunt datorită IPS Teodosie, pt că Înaltpreasfinția sa m-a crescut și mă crește duhovnicește. Este singurul om care a știut să ajungă la sufletul meu.

El: -Să știi că în mintea mea se duce o luptă. Pe de o parte am fost convins că tot ce se spune despre el este adevărat, pe de alta nici nu pot să pun la îndoială ceea ce spui tu pt că te cunosc foarte bine. Dacă ar fi scris altcineva, nu aș fi citit nici măcar un rând. Aș fi crezut că e o făcătură, un praf în ochi pt a-i mai spăla imaginea… Să nu te superi că ți-am zis toate astea, dar chiar m-am gândit dacă e bine sau nu să-ți asociezi numele cu acel om.

Mulțumesc de grijă, lui și altora. 🙂 Nu mă interesează ce, cum, în ce fel, cine, etc… eu știu, simt că a venit momentul ADEVĂRULUI. Și adevărul despre IPS Teodosie este cel pe care îl spun  eu. Eu care sunt lângă Înaltul de 20 de ani. De 20 de ani lângă un om rar, un om de Lumină!!!

 

Lasă un răspuns