Iedera – bărbatul care încearcă să se agațe…

de ceva sau de cineva pentru a avea valoare

Deși sunt foarte presată de timp simt nevoia sa-i răspund acestui ”domn” care se pare că are ceva personal cu Înaltpreasfințitul Teodosie, iar acum și cu mine. 

 

Delir mistic? S-ar putea să fie nevoie să demonstrați acest lucru. Dacă ați fi fost bărbat, DACĂ, ați fi avut curajul să mă abordați, dar nu, ați preferat să mă atacați mișelește. În acest fel ați sperat că de la 2- 3 like-uri veți atinge performanta de 10 🙂 . Ați reușit totuși ceva. Vă fac reclamă pe blogul meu care până la acest moment are peste 300.000 de vizitatori unici.

Ce știți dvs despre viața mea? Despre trăirile mele? Nimic. Aveți totuși o ”calitate” sunteți expert la dat cu piatra. Aruncând o privire pe pagina dvs de fb am văzut că asta faceți zilnic. 

De aici se trag niște concluzii simple, dar clare. Sunteți un nefericit care nu știe ce să facă din viața sa și atunci se ocupă de viețile altora. Aveți impresia că vă creșteți valoarea atacând pe alții care greșind sau nu, au demnitatea de a merge pe drumurile lor fără a se rătăci în viețile altora.

Atât deocamdată, dar cel mai probabil voi reveni atunci când timpul îmi va permite.

Acesta este Calin Gavrilas –  bărbatul iedera

 

Statistica blogului, în condițiile în care nu am fost foarte activă în ultimul timp

Lasă un răspuns