Iadul a început în sufletul tău

Până la postarea promisă:

Teodosie ești liniștit în fața conștiinței tale că ai fost achitat? Sau nu contează? Vrei doar în fața lumii să pari nevinovat?

Ești mulțumit că ai scăpat și pari nevinovat, în timp ce foarte mulți copii din Nazarcea, adorm, în fiecare noapte, flămânzi? Tu crezi că lacrimile acelor copii nu te vor ajunge? Tu crezi că blestemele atâtor oameni pe care i-ai nenorocit pe viață, nu te vor ajunge?

Spui că Dumnezeu a făcut dreptate? NU. Dumnezeu te-a lăsat să faci ce vrei, pt a te osândi de tot. Pt tine, iadul a început demult. Încă de la București, când nu puteai să dormi noaptea, nu aveai pe nimeni lângă tine și găseai câte un motiv să mă chemi, numai să nu fii singur.

Iadul tău a continuat și continuă cu multele lucruri ascunse pe care oamenii nu le știu încă. Iadul tău se lasă întrezărit ”apropiaților”… E adevărat că, de mai bine de un an, după slujbă, când urci în mașină, verși împărtășania? Îți dai seama ce înseamnă asta?

Iadul tău, de astăzi, va crește. Ai cumva probleme neurologice? Foarte mulți au observat că ai momente în care nu-ți mai găsești cuvintele și faci ochii mari de disperare. Ba mai mult, există și slujbe transmise în direct în care nu nimerești cuvintele și faci niște grimase ciudate. Cine știe, poate și asta va fi una dintre pedepsele tale, să te aducă Dumnezeu în starea în care să nu mai poți vorbi în fața oamenilor, ceea ce pt tine va fi un dezastru. 

Nu te bucura! Privește-te în oglindă și te înspăimântă! De-abia de-acum Dumnezeu își va vărsa mânia asupra unui monstru ca tine!

Și încă ceva: prefăcutul ”iertați și uitați” NU-MI PASĂ DE PLANURILE TALE DE RĂZBUNARE. Pe tine, Dumnezeu te va îngenunchea… IREMEDIABIL.

Am spus că va fi achitat

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

Confesiunile unor colaboratori

Lasă un răspuns