Hoața îl atacă pe purtătorul de cuvânt

Prietenii mei receptivi m-au informat cu mențiunea: asta are tupeu maxim.

 Teodosie vezi ce se întâmplă? Înaltpreasfințita hoață îți atacă purtătorul de cuvânt. Ți-a cerut voie să facă asta? Că eu te întrebam la fiecare cuvânt înainte de postare. Vezi dacă i-ai dat nas? Vezi VULPEA CARE A AJUNS LA STRUGURI?

Tănăsescu mi-a făcut mult rău, nu-i iau apărarea, dar… Teodosie, despre tine e vorba, deschide ochii și vezi pe mâna cui te-ai dat DOAR pt că te-a momit că scrie o carte despre tine, pe banii cui?

Tănăsescu, așa cum e, poate și-a dat seama cât rău îți face individa asta. Numai cât rău ți-a făcut atacându-mă și făcându-mă să spun lucruri pe care îmi propusesem să nu le spun niciodată. 

Vrei să-l mazilești pe Tănăsescu și-ai băgat-o pe asta în față? Dacă nu, e grav, foarte grav ce-ți face. O fi vrând hoața să fie e purtătoare de cuvânt?

Măi, aceasta, dacă ai fi crăpat de nervi, nu trebuia să-i faci asta celui care zici că te-a scos din coșmar. Îți dai seama în ce postură l-ai pus? Ce autoritate să mai aibă omul ăsta când tu, care îl lauzi, îi ataci PUBLIC purtătorul de cuvânt? N-avea voie să te scoată din listă sau ce? Și pe mine m-a scos din listă când mă spovedeam la Teodosie, dar i-am respectat dorința. Nu l-am certat public. 

 Teodosie fii atent la aceste cuvinte: ”Se pare că nu suportă să aibă concurență!” Înțelegi că ți-ai luat stăpână? Când am spus, aici, că în postări vorbește despre voi, uite că am avut dreptate. Zicea de mine că sunt obsedată de tine și că vreau să am control asupra ta și IATĂ! Iată ce face stăpâna ta!

 

Teodosie

1 comentariu

Bre, AVVA, oi fi matale „balaurul dobrogean” și „șarpele cu clopoței” la sacos, da’ șerpoaica asta de EVA te-a legat bine cu „brâul” și cu daireaua. Te-a dus duhul la volverină, amărâtule. Vezi să nu tai capul purtătorului de cuvânt pentru farmecele exersate de gheișă în poala agareanului. Căci ce părtășie are gay-ul cu gheișa?

Lasă un răspuns