Hoața acuză…

”Domnișoara” hoață, apărătoarea înflăcărată și înfierbântată al lui Teodosie, vrea să ne arate cât e de deșteaptă. Dacă n-a făcut carieră fotografiindu-se cu mâna între picioare, se gândește că va face carieră apărând un hoț.

Da, Arhiepiscopul Tomisului e un hoț. În seara de 3 dec 2018, mi-a furat buletinul (C I) din geantă pt a folosi, mări etc fotografia de buletin, fotografie pe care a folosit-o la pagina aceea de fb denigratoare la adresa mea. 

Uite, ”domnișoară” că m-ai făcut să spun și asta și PROMIT că voi povesti cu lux de amănunte. Nu aveam de gând, dar uite că m-ai convins și m-ai convins că trebuie să fac mult mai multe. Să-ți ”mulțumească” duhovnicul tău, care ”nu știe” ce scrii, pt că ”nu-ți permiți” să-i arăți. 

În timp ce spune de jurnalistul care a scris despre ea, că s-a ”holbat” pe blogul ei, ea nu numai că se holbează pe blogul meu, dar își ia și ”notițe”, scoase din context, ba mai mult, se holbează și pe alte pagini de fb. 

Spune că-i acuzăm ”salvatorul” fără dovezi, în timp ce ea mă acuză că l-am înregistrat pe Arhiepiscopul Varsanufie pt a-l șantaja. SĂ VĂD CUM DOVEDEȘTI ASTA, pt că eu nu las lucrurile așa. Nu mă las călcată în picioare de o amețită ca tine.  

Mă întreb: cum îți permiți să postezi așa ceva fără să-l întrebi pe infractor? Dacă zici că el nu știe și vrei să te și cred, te-ai gândit că poți să-i faci foarte mult rău? Dacă îți pasă de el, de ce nu-l protejezi? De ce provoci oamenii să spună și să facă mai mult decât și-au propus? Noi, spre deosebire de el, nu am vrut să-l călcăm în picioare, pt că am sperat într-un semn de regret și de îndreptare, dar se pare că astfel de oameni nu merită menajați. 

O să vezi ce rău i-ai făcut postând mizeria asta.  

Și, da, Arhiepiscopul Teodosie este homosexual și pedofil. Auzisem demult acest lucru, dar nu am crezut, iar când m-am convins, am avut un șoc. Și ca să-mi fie și mai clar, Dumnezeu a făcut în așa fel încât să aud chiar eu unele lucruri. Nu aveam de gând să spun, dar dacă ”domnișoara” cu mâna între picioare mă jignește în fel și chip, hai că spun și asta. 

De foarte multe ori, seara, adormea vorbind cu mine la tel, de fapt îi citeam câte ceva, pt că zicea că am o voce liniștitoare și că adoarme repede. În multe seri, am auzit lângă el, bărbați/băieți care, fie sforăiau, fie îi șopteau să închidă tel. 

”Domnișoara” cu mâna între picioare, m-a convins că trebuie să spun tot și să dau tot. În legătură cu Arhiepiscopul Varsanufie, ”salvatorul” tău are o mare problemă. Nu a reușit să obțină probele care erau în posesia mea, deși mi le-a cerut insistent. Îl anunț pe această cale că nu le mai am. Le-am șters în seara în care Arhiepiscopul Varsanufie mi-a spus tot adevărul și și-a cerut, sincer, iertare. 

Dacă ”domnișoara” cu mâna între picioare, hoața, s-ar fi documentat, ar fi înțeles de ce l-am înregistrat, pt că am explicat public, la vremea respectivă. ”Jurnalista” lu’ porcu, ăsta… lu’ pește… cum să șantajezi un om cu o înregistrare care e publică? 

Și ca să nu mai interpretezi cu mintea ta de hoață, celelalte înregistrări pe care le voia neapărat infractorul homosexual, nu erau cu Arhiepiscopul Varsanufie, făcute de mine, erau despre el, înregistrări pe care le-am primit, așa cum am primit multe și despre marele tău ”salvator”.

 

Citiți și vă cruciți!

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

Fariseul…

Confesiunile unor colaboratori

Lasă un răspuns