Teodosie… îi tratează pe credincioși ca pe… demonizați!

Teodosie… îi tratează pe credincioși ca pe… demonizați!

Aș avea și eu multe de adăugat în legătură cu cele menționate de Leonard , dar nu voi face acest lucru.

Pt că am nevoie de o pauză, voi posta doar ce a scris el… Nu știu cât voi lipsi din mediul on-line, dar voi lipsi. Până la următoarea postare… vă spun… să aveți grijă de voi… de sufletele voastre… Nu le lăsați libere prin lume, pt. că nu știți de ce hățișuri se pot prinde…

Leonard Coca

T3odosie , bolnavule după imagine , ÎNCETEAZĂ să te afirmi pe seama moliftelor !!!
ACTORULE SECOND HAND , respectă decizia Sfântului Sinod din 17 februarie 2011 care a hotărât că moliftele nu se pot citi ORICÂND si ORICUM !
Dragii mei , această copie xerox de arhiepiscop , își bate joc de tot ce inseamna Biserică si Sacru .
Moliftele nu se citesc cum le citeste ăsta , aiurea n târg . Citirea lor , de exemplu , ca si ieri , 16 august , nu are nici o justificare liturgică .
Moliftele trebuie citite cu atentie , însoțite de post si spovedanie , atât din partea episcopilor , preoților cât și a crestinilor .
Moliftele sunt niste blesteme adresate diavolului si se citesc in mod special persoanelor demonizate , posedate . Deci pregătirea trebuie să fie foarte serioasă în prealabil . Trebuie să fii SPOVEDIT înainte . citite aiurea , efectele negative se pot întoarce asupra ta . De aceea , duhovnicii înțelepți citesc foarte rar aceste MOLIFTE.
TE65OdosIE poruncea , ieri la slujbă , diavolului să iasă din niste oameni care nu păreau demonizati .. ei venise pentru Liturghie , pentru un cuvânt de învățătură , nu pentru CIRCUL oferit de por65C .
Moliftele nu trebuie citite ptr tot poporul ! o .k , de Sfântul Vasile , în rest doar in cazuri speciale , motivate .
Teo3DOSie FOLOSESTE CITIREA MOLIFTELOR CA PE NIȘTE FORMULE MAGICE, doar ca să iasă el in evidență .
Dar ce mă miră , vorba scriitoarei Mihaela Ion , le a citit el la INVIEREA cu repetitie , d apoi ieri …
Deși Patriarhul Daniel i a atras atenția , el le citeste in continuare după cum i se scoală Preacurvasariei Sale
..
Priviți oamenii din video . Vă par demonizati ? Deci ce rost are să l ascultați p ăsta care stă cu cur#ul pe călcâie , certandu se cu șeful lui DRACU , ca o muiere n călduri ?!..
Unde e pregătirea ta specială pentru citirea moliftelor ,
teoDOSiOOO ?!…
Nu ti se pare periculos să ti bati joc de acei creștini nevinovati ? Nu era suficienta puterea Sfintei Liturghii ?

 

 

https://web.facebook.com/leonard.coca.18/videos/174526857570034/ 

Leonard Coca

Cu riscul de a supăra pe cineva , voi dezvălui un mesaj al Patriarhului Daniel..IERTAT SĂ MI FIE CĂ NU POT SĂ TAC…
ADRESEZ un mesaj preoților din Constanța ( preoților , nu popilor cărora le place să dea non stop limbi in cu3R unui muribund NESPĂLAT si INFEC65t… )
Sfintiile Voastre , Părintilor , ca frate teolog al vostru , fără nici o frustrare si dorința de răzbunare , stiu că suferiti in tăcere , voi si familiile voastre datorită faradelegilor Incul65tului , care , culmea , cică vă este ierarh si Vă reprezintă…stiu că nu sunteti apreciati , ci doar storsi..stiu că sunteti dezamăgiți si totusi aveti puterea sa i încurajați pe ceilalți , să l mărturisiti pe Hristos , să spuneti că in Biserica e lapte si miere.. iar recunoștința por65cului de la poarta 1 , e simpla indiferență cu care sunteti tratați..
Patriarhul Daniel are un crez , un principiu , nu vrea să cateriseasca aiurea..să nu se întoarcă împotriva Sa..nu Vă închipuiți că in Sinod toti sunt Sfinți..
LUI TEODOSIE ii e teamă , nu de bârfe și dobrogeni , CI de REVOLTA voastră , justificată si ÎNDREPTĂȚITĂ !!!
AVETI DEMNITATE SI STRIGATI VĂ DUREREA , NEMULTUMIRILE ! NU VĂ POATE CATERISI PE TOTI !
Mesajul Patriarhului Daniel este acesta , parafrazez : ” DE 30 preoți am nevoie să l reclame si il caterisesc ” !
Preoților , aveti demnitate ! DOBROGEA , VOI SI DOBROGENII MERITATI UN ALTFEL DE ARHIEREU !!! Nu de o copie xerox , stersa si expirata , aterizata accidental In scaunul ARHIERESC , un ateu circar fără de Hristos !!!

George Ciulei Asa este! Asa a spus. 30 de preoti activi, daca il reclama, acest individ o sa fie retras…., dar avem nevoie de asumare si sange ortodox, in instalatie, sange de marturisitori impotriva pacatelor acestui teodosie.

 

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii