Teodosie a dat scrisoarea la presă. El conspiră pentru debarcarea Patriarhului Daniel

Teodosie a dat scrisoarea la presă. El conspiră pentru debarcarea Patriarhului Daniel

Încă de la început precizez că… scriu acest articol cu o imensă scârbă, pentru că acest zlătar cu mitră… îmi provoacă o silă de nedescris.

Am primit foarte multe mesaje, am fost sunată de foarte mulți preoți și rugată să scriu ADEVĂRUL despre ce se ascunde în spatele circului făcut de teodosie (nu, nu e o greșeală, teodosie TREBUIE scris cu literă mică; un om mic și infect merită numele scris cu literă mică). 

Deși aș putea să scriu un articol amplu, mi-e SCÂRBĂ să-i mai acord prea multă atenție acestui GUNOI cu mitră, irecuperabil și inutil. O să mă ocup serios de el, să-l fac în loc de Patriarh, cum se vede deja, cel mult pensionar abandonat printr-o mănăstire, dacă după acest articol își va întărâta javrele să mă atace sau să facă referire la această postare.

Ai ceva de spus, SPUNE TU, NETERMINATULE, nu te ascunde în spatele unor  mârșăvii pe care le cunosc foarte bine… de 20 de ani!

Nu te dezminți, ai rămas același mizerabil, același ticălos. Te folosești de oamenii naivi sau dornici de afirmare, le dai informații trunchiate și interesate și le spui SĂ SCRIE, apoi… VEI FACE PE ”SUPĂRATUL” CÂND VEI CITI.

Așa făceai și cu mine, infectule! Numai că… eu aveam un statut când te-am cunoscut, nu eram adunată de pe marginea drumului și nu m-ai putut folosi chiar cum ai fi vrut tu. Recunosc, am căzut de multe ori în plasa ta, dar nu am lovit în oameni pe care nu-i cunoșteam, doar pentru că mă îndemnai și mă „învățai” cum să fac asta, punând la cale „anumite strategii” ticăloase și utile numai ție.

Această mizerie cu mitră… nu vrea Mitropolit, EL SE VREA PATRIARH! După ce a fost întronizat la Constanța, când încă eram mai proastă decât prevede legea, îi spuneam că mi-e foarte greu fără el, iar el îmi spunea:

– Stați liniștită! Nu va trece mult și mă voi întoarce.

Eu… căzută în cap… credeam că se referă la faptul că va veni în vizită prin București. N-am înțeles nici când mi-a repetat de foarte multe ori acest lucru. Jumătatea aia de metru cu mitră cu tot… a plecat la Constanța cu gândul că se va întoarce Patriarh!… 

 

 

Teodosie este cel care a dat presei scrisoarea prin care PATRIARHUL îl înștiințează că refuză să-l ridice la rangul de Mitropolit 

Surse demne de încredere din Arhiepiscopia Tomisului mi-au spus:

– Când a primit scrisoarea Patriarhului, țiganul s-a făcut mai negru decât e. A început să tremure și l-a sunat pe secretarul Patriarhului, amenințând că va da scrisoarea presei ca să vadă dobrogenii (care, mă, piticule erotic, ăia cinci- șase rătăciți prin catedrala de la Constanța?) că Patriarhul se opune înființării Mitropoliei.

Auzi, mă, diavole, ți-am luat jucăria? Nu-l mai poți amenința pe Patriarh cu subiectul F.P și acum ai găsit altceva? Caracter infect, șantajist ordinar.

Același surse din Arhiepiscopia Tomisului, mi-au mai spus că, după ce l-a sunat pe secretarul Patriarhului, și-a chemat sluga de serviciu și alte slugi „de încredere” și, în stilul caracteristic ticălos, pe care îl știu foarte bine, s-a sfătuit cu ei:

– Avem nevoie de o strategie foarte bună, să nu pară că scrisoarea a plecat de aici. Și trebuie să-mi pregătesc și răspunsurile pentru acuzații, a zis gunoiul B.O.R.

Mă, derbedeule, după ce că l-ai amenințat pe Patriarh și te-ai și ținut de cuvânt, acum îl acuzi că dumnealui a dat scrisoarea? Ești nebun de legat. Nu te gândești că există niște martori? Mizezi pe faptul că nu vor vorbi. Nu vorbesc public, dar iată că așa cum mi-au spus mie, spun și altora. Eu am scrisoarea încă din prima zi în care ai ordonat să circule pe WhatsApp și puteam să o public, pentru like-uri sau și mai mult, pentru a fi cea de la care o prelua presa, DAR N-AM VRUT SĂ-ȚI FAC JOCUL.

Vă asigur că sunt cea mai în măsură să vorbesc despre această lichea, pentru că am stat lângă el 20 (douăzeci) de ani. 20 de ani s-a hrănit din energia mea… acest monstru. În 20 de ani, știți de câte ori am auzit expresia „avem nevoie de o strategie foarte bună”? De nenumărate ori, în foarte multe cazuri.

Cea mai recentă ”audiție” a fost în anul 2018, după ce am publicat cartea în care l-am descris ca pe un sfânt, pentru că, atât de bătută în cap am fost, chiar am crezut că nemernicul e de rangul sfinților.

Revenind la scrisoare. Cineva i-a sugerat lui teodosie să dea mai întâi scrisoarea preoților, să circule de la unul la altul, ca să se piardă urma ei. I-a mai spus că…, după ce o să apară în presă, presa îl va căuta și atunci să joace teatru (s-a scris că a încercat și a ratat de câteva ori să ajungă actor!) și să dea un răspuns evaziv, apoi să facă o conferință de presă.

El a spus că este o idee foarte bună. Așa că…, înainte de a ajunge în presă, scrisoarea a circulat câteva zile pe WhatsApp, de la un preot la altul. Apoi, epistola a ajuns în presă și, conform „strategiei”, presa l-a căutat, deci… ticăloșia i-a reușit.

Măi, Iuda, Irod și tot ce a avut neamul omenesc mai întunecat, mai mizerabil, mai pestilențial, mai urât, cum ai tupeul să sugerezi că Patriarhul Daniel a fost cel care a dat scrisoarea în presă? Patriarhul avea interesul să te caute presa pentru a răspunde „acuzațiilor”… sau tu, cocotă masculină, pitic erotic, care nu știai cum să te mai sulimenești în fața camerelor TV?

Ai spus că, miercuri, 26 mai a.c., vei ține o conferință de presă – unde mai mulți istorici (???)   vor aduce argumente imbatabile ca să-l convingă pe Patriarhul Daniel, care din punctul tău de vedere… e prost, de necesitatea reînființării Mitropoliei Tomisului.

Bă, rătăcitule, doar centuristele și handicapații din jurul tău te pot crede, iar interesații se fac și ei că te cred. Când ai anunțat conferința? Vineri, 21 mai a.c. Păi… când, milogul Universului, aveai timp să organizezi o „conferință” de o astfel de amploare și importanță, cu atâția invitați, în trei zile lucrătoare? Organizarea acestei „conferințe” face parte din strategia ticluită încă de când ai primit scrisoarea, adică de mai bine de o lună, boșorog mincinos și nevrednic ce ești!

Am un mare respect pentru oamenii în vârstă, pentru cei înțelepți. Ei sunt, pentru mine, comori de la care mereu am de învățat, tu nu ești un bătrân frumos, tu ești doar un boșorog peste care a trecut viața… din care nu ai înțeles nimic.  

 

Infractorul teodosie – blestemat încă din tinerețe

 Ia, zi, mă, teodosie, pentru ce ar trebui să-ți fie Patriarhul Daniel recunoscător? Pentru că te-a tolerat ani de zile să conduci Arhiepiscopia de care ți-ai bătut joc? Pentru că a trecut cu vederea când erai în proces și sub urmărire judiciară și nu aveai nici măcar drept de semnătură și nici dreptul de a părăsi localitatea? Pentru că ți-a tolerat toate clovneriile, toate lăturile aruncate pe imaginea B.O.R., toate batjocoririle canoanelor, toate sfidările la legile scrise ale Bisericii strămoșești? Pentru ce, mă, RUȘINEA ORTODOXIEI și JIGNIREA CREDINȚEI?

Ai sugerat de multe ori că Patriarhul a fost cel care ți-a făcut dosarul în legătură cu cazul Nazarcea și că, dacă erai infractor, s-ar fi dovedit încă de pe vremea lui Teoctist.

Bă, tu te auzi și crezi ce spui? Păi… pe vremea lui Teoctist doar făceai repetiții pentru a deveni infractor. Ferma Nazarcea nu a fost distrusă de tine din primul an, ai distrus-o în timp, mincinos notoriu ce ești. Dacă te-ai tăvălit pe covorul din biroul Vioricăi Dăncilă și ai ieșit otreapă curată (era să scriu basma, dar e prea mult pentru tine) asta nu înseamnă că nu ai furat și nu ești infractor. Arată românilor Ferma Nazarcea! Unde e, infractorule?

Și ca să închei, pentru că mi-e prea scârbă de acest individ slinos, mai punctez doar câteva lucruri.

Bă, rușinea omenirii, ai zis că ție poate să-ți dea sancțiuni numai Dumnezeu. Păi… ți-a dat sancțiuni, numai că nu le vezi, chiorule, și nu le simți, nesimțitule!

Cea mai grea sancțiune pe care ți-a dat-o este blestemul femeii aceleia, știi la cine mă refer, care te-a blestemat încă de când erai asistent la facultate, blestem de care nu ai scăpat și de care nu vei scăpa niciodată. Iar eu, cât am fost lângă tine, am mai îndulcit acel blestem, fără să-mi dau seama.

Dragii mei urmăritori și „stimabililor” dușmani, teodosie a fost blestemat de o femeie, într-un context tulburător, să nu-și găsească odihna nici ziua, nici noaptea, să se caute pretutindeni și să nu se regăsească nicăieri. Adică… blestemul lui Cain… Ucigătorul… Nu mai credeți că teodosie e neobosit!… ESTE BLESTEMAT.

Vei mai avea o sancțiune de la Dumnezeu, chiar dacă, prin absurd, ai ajunge și Patriarh, ULTIMA PERIOADĂ A VIEȚII O VEI PETRECE ÎNTR-O CRUNTĂ UMILINȚĂ. SĂ NU UIȚI ASTA! Tu știi bine că eu nu vorbesc fără acoperire.

Și încă ceva, teodosie. Vezi cum MĂ ROGI, CUM MĂ PROVOCI, atacându-mă prin gunoaiele tale, să vorbesc și despre asta. Sper să nu mă determini să vorbesc și despre alianțele infame pe care le-ai făcut cu unii dintre ierarhii din Sinod și, mai ales, cu ce preț. Repet. O replică, numai una, din partea altcuiva, în afară de tine, chiar dacă menționează că „te vei supăra”… și te calc în picioare, nimicule și blestematule!

„Eu nu am plagiat nimic, este vorba despre doctorat, cine e acuzat? Nu persoana, calculatorul e acuzat” – Teodosie 😊😊😊

Dacă în acest articol sunt cuvinte care ți se par jignitoare, deși le meriți pe deplin, să știi că n-am vrut să le scriu. Calculatorul e de vină.

Închei aici. Ne reîntâlnim vineri, 28 mai a.c, sau cel târziu luni, 31 mai, cu un alt subiect tulburător. Bine, asta dacă nu mă determină teodosie să mă ocup serios de el.

P.S.

Aici… aveți reprezentația Circului Tomis – integral, nu doar ce au dat ei.

 ”Costicăăă! Muzica. Închide-o de tot! Acum cântăm noi” – Tănăsescu.

Uitați-vă la teodosie cum se transfigurează când vede microfoanele!

Uitați-vă și cum așteaptă să intre în direct! Stă ca o curvă la agățat. Și Patriarhul a dat scrisoarea (?!?)… așa zici, panaramă ordinară…

Nici cuvintele astea n-am vrut să le scriu. Calculatorul e de vină… 😊

https://web.facebook.com/179534978911984/videos/237926751423162

Teodosie mi-a cerut să adun informații compromițătoare despre preoți, ierarhi și Patriarh!

 

 

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii