Șocant!!!

Șocant!!!

Jurnalistul Constantin Cumpana a citit lucrarea ”Mai mult decât o carte – Adevărul”.

Cum o fi reușit să citească peste 350 de pagini în care Teodosie a fost prezentat ca un sfânt? Mai șocantă decât răbdarea pe care a avut-o, este atitudinea Domniei Sale, iar de concluzie… ce să mai spun?

Când am citit titlul, am crezut că e o glumă, după ce am citit conținutul, am crezut că e un test, darrr… convorbirea pe care am avut-o după publicarea acestui articol, a fost și mai șocantă decât articolul. O voi reda săptămâna viitoare.

Nu vreți să știți câte apeluri telefonice, câte mesaje… am primit… după ce Dl. jurnalist a publicat ceea ce vedeți! Până la această oră, chiar nu am putut avea vreo reacție. Sigur că am ceva de spus, dar nu acum. Poate luni sau marți, pt că… vreau și eu o pauză…

Reacții:

Bogdan Sava IUBIREA??? 👹👹👹 CE ȘTIE EL CE E IUBIREA ȘI CUM SĂ SE ÎMPACE CU EA ??? NICI MĂCAR ÎN PREAJMA SA N-A ȘEZUT VREODATĂ, MĂCAR SĂ-I SIMTĂ AROMA BINEFĂCĂTOARE ȘI SĂ SE BUCURE DE CĂLDURA-I DIVINĂ. E MULT PREA MULT PENTRU EL. IL DEPĂȘEȘTE PE TOATE PLANURILE.

 

Constantin Cumpana Știu că nu este capabil de IUBIRE. Încerc să-l salvez de flăcările Iadului. 🙂

 

Lorena Georgeta Asta si iubirea,iertarea,baba si mitraliera..😂 Ati vazut cat de urat este de atata ura,rautate adunata,s-a cocosat de povara rautatilor…Asta nici pe buza gropii nu va fi capabil sa ierte,el nu stie ce-i iubirea adevarata o cunoaste doar pe cea ptr.bani. Un diavol,o satana,mai bine zis tatal dracilor.

 

Daniel Ion Adevarul e ca Mihaela Ion il mai tinea pe o linie de plutire , de cand s a îndepărtat de el , personajul teo DOS , se stinge..probabil că o va MIERLI in nebunia lui atârnat de turla unei Biserici sau pe treptele catedralei unde joacă roluri de actor sh…inlocuitoarea Loreta doar il face de râs…si nu are nici 5 la suta putere , nici sa l inteleaga ca om, dar nici influență la marile porti cum are Mihaela Ion..teo DOS nu cunoaște iubirea , fiindcă nu a fost născut din iubire , el s a născut întâmplător…

 

 

Teodosie: ”Sunt aproape nimic”

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii