Și eu am o limită a răbdării…

Și eu am o limită a răbdării…

Doar ce am spus că vreau să stau departe de subiectul Teodosie și astăzi, în timpul Liturghiei (pt că așa fac susținătorii lui Teodosie), un nimeni vorbitor, care semnează Irina, mi-a scris din nou pe blog. Ce anume? Ce e în stare. M-a jignit în fel și chip.

De ce spun din nou? Deoarece  această posedată de Teodosie… mă tot jignește de ceva timp, dar am tăcut. Am sperat că se va opri. ”Irina”… care nu are nici un scop în viață și nici un drum… a continuat cu inepțiile, dirijată din umbră de idolul ei – bufonul BOR.

Tu…”Irina”… te uiți puțin în jurul tău? În viața ta? Ce vezi? Un gol imens pe care îl umpli cu ură și cu vorbe aruncate asupra unui om pe care nu-l cunoști, pe drumul căruia nu ai mers și nu vei merge niciodată, pt că nu ești în stare.

Ce ai făcut și ce faci cu și din viața ta? Ce lași în urmă? Pe cine ai cu adevărat aproape? Dacă la început de an ai astfel de gânduri și de preocupări… e clar că viața ta e un dezastru, că existența ta e lipsită de sens. Dacă ai fi fost fericită, nu ai fi avut de unde să scoți veninul pe care l-ai aruncat asupra mea.

De câte ori m-am hotărât să tac, să abandonez subiectul Teodosie, de atâtea ori s-a găsit cineva care să mă preseze, să mă determine să mai scriu ceva.

Să știți că și eu am o limită a răbdării… și să mai știți că mă apropii de ea. Am tolerat destule, m-am lăsat târâtă prin tot noroiul… nevinovată fiind. Ajunge! Nu mă mai interesează dacă Teodosie vă pune sau mă jigniți din proprie inițiativă. Voi riposta. Și voi riposta dur.

Așa că… dacă vă pasă de idolul vostru, NU VĂ JUCAȚI CU FOCUL! Nu mă aduceți în starea în care să spun: Gata, de astăzi mă ocup de el! Să vă ferească Dumnezeu să vină ziua aceea. În 24 de ore îl fac să plece din Arhiepiscopie. Și nu mă voi opri aici. Și după plecarea lui îl desființez. Îl dezmembrez ca pe un robot stricat. Piesă cu piesă… până nu mai rămâne nimic din el.

Articolele pe care le voi scrie vor avea scopul de a vă opri din nebunia voastră de a mă mai provoca. Bufonul BOR… NU VA SFÂRȘI ÎN FUNCȚIE, dar nu vreau să fiu eu cea care să-i grăbească plecarea din demnitatea pe care oricum nu o merită. Și nu vreau din multe motive. Le voi enumera într-un alt articol. Darrr… dacă veți continua cu jignirile… înseamnă că e un semn. Înseamnă că prin mâna mea trebuie să piară.

Ca urmare a demersului vostru nebunesc de a arunca mereu și mereu cu venin asupra mea, săptămâna viitoare voi spune de ce Patriarhul tace. De ce nu ia măsuri împotriva lui. Vă asigur că va fi o dezvăluire pe care nu trebuie să o ratați.

Teodosie… ține-ți nebunii în țarc! Nu vreau să stârnesc o furtună fără precedent. Tu meriți, dar Biserica nu merită asta! Patriarhul… nu merită asta. Oprește-ți nebunii!

IPS Calinic – Teodosie = colegi

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 1 comentariu