Povestea Porcului

Povestea Porcului

Nu cea scrisă de Ion Creangă. Altă poveste.

Și… să începem cu și… :))) Deci: și… cum m-am trezit eu așa, ”obsedată” de Teodosie, pt că abia aseară m-a ”luminat” hoața că sunt ”obsedată” de piticul erotic, vorba unui preot din Constanța, am făcut comandă de o jucărie de pluș. Un porc și cu un pai… în gură, pe care o să-l cheme Teodosie.

Nu mai râdeți că mă enervați! Voi nu știți ce însemnă să fii ”obsedat” de o persoană care ”nu te vrea”. La mine până și unele obiecte poartă numele de Teodosie : mopul, coșul de gunoi, tomberoanele… Eheee, e greu… ce știți voi?!?

Hoața zice că nu-mi pot trăi viața din cauza acestei ”obsesii”, dar ei i se pare că-și trăiește viața ținându-se după coada porcului sau de coada… după caz.

Îmi dă și un sfat ”prețios”: să rup orice legătură cu el. Adică să nu mai spun nimic. Să tac. Ghinion. Nu tac, mai ales acum când am aflat că sunt ”obsedată”.

Am ”o vorbă” cu preoții din Constanța, în afară de lingăi, cu studenții, cu seminariștii și cu toată suflarea: spuneți o rugăciune pt mine! V-am făcut ziua mai frumoasă. Merit. Nu? :)))

Ăștia au devenit sursă de inspirație pt mine. Hoața a mai zis și ceva de iubire, îndrăgosteală… dar asta în episodul următor. Înaltpreasfințita hoață nu a înțeles că o dau în judecată, dar va înțelege când va primi citația.

Auzi, măi, Teodosie, lăsând gluma la o parte, eu o să închei această situație. Dacă răbdarea mea ai interpretat-o ca obsesie, îndrăgosteală etc, o să pun punct, chiar dacă voi investi destul timp în a face un serial – fluviu.

Când o să-ți dai seama ce ai făcut, o să blestemi, pe rând, ziua în care:

1.ai pus paiața să facă pagina aceea de fb și să mă amenințe;

2.ai cunoscut-o pe hoața aia;

3.ai pus-o să scrie tot felul de mizerii despre mine;

4.i-ai spus verzi și uscate etc

Am și eu o curiozitate. Când ești cu hoața, când îi povestești despre mine, când îi citești mesaje etc, clipești așa… des… ca o domnișoară rănită? Nu de alta, dar aș vrea să-ți trimit o vioară, să pară mai dramatic.

Hai, pa! A sosit curierul cu porcul – Teodosie.

Teodosie

 

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 1 comentariu