Mărturisirile unui seminarist (17 ani) abuzat sexual de Teodosie

Mărturisirile unui seminarist (17 ani) abuzat sexual de Teodosie

Aș vrea să spun ceva despre acest articol, dar mai bine nu… sau… nu acum.

„Teofan nu-l înghițea nici cu apă plată”

„(…) Și a venit Teodosie, el venit în 1994, care avea reședința în incinta la Radu Vodă[3]. Teodosie era Episcop Vicar ar Arhiepiscopiei Bucureștilor și avea reședința în curtea Seminarului de la Radu Vodă, 24A. «Adică noi învățasem și eram în școală cu un Episcop?!». Eram tari, eram fruntea, mândri de asta. Așa gândeam, eram încă niște copii.

Așadar, eram în Seminar, la București, în perioada (…). Deși era Episcop, preoții și profesorii din Seminar nu-l băgau în seamă pe Teodosie, care (…) era frustrat că nu poate lua decizii.

În acea perioadă, vobesc de (…), Teodosie era preferatul Patriahului Teoctist, dar n-a putut promova, deoarece în Patriarhie, la București, mai existau ca Episcop Vicar Teofan – actualul Mitropolit al Moldovei, care, surprizăăăăă!!!, nu-l suporta de atunci pe Teodosie. (…).”

„Își scotea limba în gura mea”

„(…) Așa azi, așa mâine, până a început să mă sărute PE BUZE ȘI SCOTEA LIMBA ÎN GURA MEA, eu având 17 ani! N-am acceptat asta și, cu mintea mea de 17 ani, m-am spovedit la un preot-profesor din Seminar. I-am spus la spovedanie că (…) nu este ok să mă sărute un bărbat și mai ales un Episcop.

De la acea spovedanie, TOTUL s-a schimbat. La școala devenisem șef de Internat, nu mă întreba niciun pedagog unde mă duc, ce fac, nu aveam nevoie de bilet de voie să ies din cămin. Mă rog, multe… făceam ce voiam, luam șpagă de la colegi să-i las să plece din cămin… Teodosie nu mă mai chema la el. (…).”

„Are fetiș de sex oral”

„(…) La un moment dat, auzise dirigintele meu (…), care n-a dorit decât mușamalizarea situației. Puteam să fac orice, numai să nu vorbesc despre săruturile franțuzești ale lui Teodosie.

După ce a văzut că s-au liniștit apele, Teodosie mi-a spus la o slujbă că e și el duhovnic, deci mă pot spovedi și la el. De atunci a început calvarul. Eu, având probleme în familie, care mă susținea și investea în mine material… am căutat o alinare, o vorbă bună…

Și așa am dat de DRACU’. Mă chema să dorm cu el, mi-e silă acum să-mi amintesc și, mai ales, să spun asta. Dormeam cu el, mă pipăia peste tot, are fetiș de sex oral, cel puțin așa a fost la mine, în sensul că mi-a facut sex oral, apoi s-a spălat, mă ținea în brațe cu sărut franțuzesc, se controla cu greu… sufla greu, era excitat, era cu mâna numai în pantalonii mei și făcea urât…, cam cum ar fi o femeie excitată. Apoi se calma si dimineața era iar Episcopul perfect! (…).”

 Sursa: https://rezistenta.ro/marturisirile-unui-seminarist-17-ani-abuzat-sexual-de-teodosie/?fbclid=IwAR3E3qjyHHrwBKvO6z9yfq9yFjQ7h_hy88NLRW3OOfxlHzIEBRPvtzCXAbA 

Confesiunile unor colaboratori

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii