mâine

Mâine…

Știu. Am promis un articol (preoților din Constanța și nu numai), dar nu am timp sa-l scriu.

După ”succesul răsunător” de la Peșteră, nu puteam să-mi las fostul duhovnic la ”greu”. Așa că… sunt cu el. Numărăm banii. Mai avem câțiva saci și terminăm :))))).

Voi… mai puteți aștepta până mâine :)))

Îmi sunteți foarte dragi. Știți asta!

Agonia Ghetsimanilor…

Teodosie a vrut să oprească Liturghia în toată Arhiepiscopia Tomisului

 

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii

Mâine…

Am încercat să termin de scris ce v-am promis, dar nu am reușit. V-am spus că nu aveam scris fragmentul respectiv și nici nu aveam de gând să scriu dacă Teodosie nu o punea pe hoața aia să mă atace din nou. 

Pregătiți-vă pt un fragment lung și șocant! În cursul zilei de mâine îl voi posta. 

Teodosie… fii atent ce-ți spun! Nu te ameninț, te pun în temă, poate te trezești. Dacă după fragmentul de mâine, o mai pui pe hoață, purtătoarea ta de cuvânt, după cum singură a spus că-i face concurență lui Tănăsescu, să mai scrie un cuvânt despre mine sau cu referire la mine sau la ce scriu, voi spune și povestea cu IPS Calinic al Argeșului, pe care nu am scris-o în vol 2 și nici nu am de gând. Bine, asta dacă nu cumva mă obligi. 

Ramolitule, dacă ai ceva de spus, spune tu, nu o mai băga pe aia la înaintare. Tu măcar ești un monstru, aia e nimic și nu permit unui nimic să mă terfelească așa cum vrea, doar pt că-i spui tu. 

Eu mă voi opri la un moment dat, pt că nu mă voi ocupa tot timpul de tine, dar acum mă voi opri mai târziu decât mi-am propus și asta ”grație” provocărilor tale prin mâna oportunistei. 

Ai fost prost făcut grămadă și grămada avea și mitră. Pe lângă faptul că puteai să eviți această situație, mai puteai să faci ceva. Să aștepți, pt că eu, ”deșteptule”, tot postam fragmente din vol 2 și ai văzut clar că nu scrisesem nimic din lucrurile îngrozitoare, scrisesem doar, așa cum am spus, despre efectele comportamentului tău asupra sufletului meu și despre cum am descoperit că te jucai cu mintea mea. Am mai spus că după ce voi publica vol 2 nu voi mai scrie nimic despre tine, nici de bine, nici de rău, dacă nu voi fi provocată. 

Puteai să lași lucrurile așa, dar nuuuu… ți-ai luat un gunoi purtătoare de cuvânt în războiul ”cu noi”, că așa se crede de importantă încât, Ecaterina Teodoroiu ar fi fost până și ea invidioasă, i-ar fi făcut și ei ”concurență” nu numai lui Tănăsescu.

Vezi ce mă mai obligi să spun și vezi până unde mă obligi să merg! Nu mă determina să investesc tot timpul și energia pt a merge până la capăt în privința ta, pt că tu nu știi care este capătul și, crede-mă, nici n-ar fi bine să știi. Gândește-te că tu nu mai ai control asupra mea de mai bine de un an și nu știi ce s-a întâmplat în acest timp…

Liniștea dinaintea furtunii

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii

Mâine

… … … … … …

… … … …

 … … …

 

Postat de Mihaela Ion in Fotografii, 1 comentariu

Mâine

un nou fragment din romanul în lucru ”Arhiereul – unealta demonului din umbră” :

-Nu, nu, a șoptit disperat și a început să se plimbe prin cameră…

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns coșmarul, i-au revenit în minte cuvintele femeii… ultimele ei cuvinte… blestemul…

-Trebuie să botez un copil, doi, trei, poate mă mai liniștesc, a spus oftând din adâncul sufletului…

 

Dincolo de veșmintele arhierești

Postat de Mihaela Ion in Arhiereul - carte, 0 comentarii