Ei… Răstigniții…

Răstigniții…

În articolul ”Să nu mă iubiți”, nu am amintit de categoria preoților caterisiți PE NEDREPT de cățărătorul pe cisterne, biserici și mai nou – clopotarul penibil.

Nu am amintit de domniile lor, nu pt că aș fi uitat, ci pt că ei… răstigniții, merită o atenție deosebită, ceea ce din păcate, nu le-o pot oferi nici acum… din lipsă de timp.

Acești preoți… smulși de la Altar, din cauza unor capricii și interese ale unui scelerat cu mitră, au trăit și trăiesc drame greu de imaginat. Drame în familii, dar și drame interioare.

În duminici și în sărbători, când bate clopotul care anunță Liturghia, în sufletele acestor preoți începe calvarul… începe Drumul Golgotei.

Ei… Răstigniții… fac Liturghia interioară într-un ocean de lacrimi.

Ei, cei care ar fi trebuit să fie în Altar, sunt la ușa bisericii sau nici măcar acolo.

Răstigniții… îndură supliciul piroanelor bătute în suflet. Iar unul dintre cei răstigniți… Părintele Bogdan Sava, care a și construit cândva o biserică, de atâta durere… s-a lepădat PUBLIC de BOR.

Am vrut să scriu… când am văzut postarea. N-am putut. Nici acum nu pot să scriu prea multe, pt că știu prin ce trece sufletul unui om înainte de a lua o astfel de decizie.

Teodosie, diavole, vei răspunde pt acest suflet!

Mă opresc aici. Voi posta mai rar, darrr… pregătiți-vă! Urmează … o surpriză sau… poate mai multe! Pregătiți-vă!

 

Să nu mă iubiți…

Document expediat astăzi, 16.05.2020, orele 13:19, pe adresa de email comunicare@arhiepiscopiatomisului.ro a Arhiepiscopiei Tomisului din Constanta şi lui Eugen Tănăsescu, purtător de cuvânt al instituţiei amintite. – 

Bogdan Sava

”Eşti mânjit cu sângele lor pe mâini, ierarhule !”

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii