Daria Jane – născută fată… în trup de băiat

Daria Jane – născută fată… în trup de băiat

”Hoțul cinstit”– Feodor Mihailovici Dostoievski a fost cartea pe care am citit-o săptămâna trecută, o carte de 5 steluțe din 5,  dar am mai citit și SEXSchimbare. Putere. Identitate.”, scrisă de Daria Jane, singura vloggeriță trans din România.

A trecut printr-o operație chinuitoare de schimbare de sex și alte operații care se impuneau și astea toate pentru că a avut neșansa să se nască fată… într-un trup de băiat.

 

 

Cum am descoperit-o pe Daria…

Pe Daria… am descoperit-o la începutul anului 2018, după ce am aflat, CU DOVEZI, că… Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, fostul meu duhovnic (bine ar fi fost să nu-mi fie) este homosexual și mai rău, pedofil. Deocamdată… victimele lui se tem să vorbească… public, dar… la un moment dat… sigur o vor face.

Aflată încă în infernul religiei, pentru ca da, religia e un infern, cu mintea virusată de povești ca: ”era un călugăr beat într-un șanț, unii i-au zis: te-ai îmbătat ca porcul, iar atunci s-a arătat Maica Domnului și a spus: ei sunt porcii mei, voi ai cui sunteți”; sau: ”Duhul Sfânt lucrează și printr-un vas stricat”; sau: ”dacă vezi un preot păcătuind, scoate-ți haina și acoperă-l” etc., am început să caut, să citesc, să înțeleg… ce ”s-a întâmplat” cu duhovnicul meu de, din sfântul coborât din icoană, a ajuns un homosexual înrăit.

Am spus că religia e un infern. Da. Este. Ceea ce nu se poate spune despre spiritualitate, dar despre acest subiect voi vorbi într-un alt articol.

Eu credeam că ”s-a întâmplat” ceva cu duhovnicul meu, dar el era homosexual încă de când era asistent la Facultatea de Teologie din București și dormea în același pat cu băieței de 13 ani, pe motiv că-i medita. Unii spun că Teodosie ar fi fost fetița multora încă de când era elev la seminar.

Deci… crezând că ”a pățit” ceva, am încercat să înțeleg, să-l ajut, nicidecum să-l abandonez. Interesant este faptul că, în timp ce eu citeam zi și noapte încercând să găsesc ceva care l-ar putea ajuta, el îmi pregătea, ceea ce spera să fie, lovitura de grație. De ce? Pentru că eu nu mai eram cea care îl vedea ca pe un sfânt și trebuia să fiu exterminată.

Și tot citind cărți și frunzărind internetul, am descoperit-o pe Daria Jane, pe care am apreciat-o încă de la primul videoclip urmărit.

Alegere sau handicap?

 

Daria este o tânără de la care mulți avem ce învăța. Este sinceră, inteligentă, sensibilă, educată, deschisă, curajoasă, spune lucrurilor pe nume, fără menajamente sau false pudori.

Este o tânără care a trecut prin chinuri și umilințe cumplite, doar pentru faptul că s-a născut diferită. Daria spune foarte clar că… a fi transgender nu este o alegere, ci este un handicap. Disforia de gen este un diagnostic, nu un moft, o dorință de a fi altfel.

Citind acest articol, habotnicii vor spune: ”nu e fată, e băiat; va fi judecată tot ca băiat; s-a ridicat împotriva creației lui Dumnezeu; e un degenerat în fustă” etc. Înainte de a vă ieși pe gură astfel de idioțenii, cre(ș)tinilor, gândiți-vă că… AȚI FI PUTUT FI ÎN LOCUL EI. Dar nu sunteți… tocmai pentru faptul că NU AȚI FI PUTUT DUCE AȘA CEVA, dar să judecați… puteți. Așa vă învață religia. Să marginalizați, să puneți la zid și dacă s-ar putea să și omorâți oameni care nu aleg să fie altfel, ci se nasc așa. Ca cineva să treacă prin ce a trecut Daria, trebuie să fie o fire extrem de puternică.  

Dacă ar fi după voi… oamenii aceștia, nu doar că ar trebui să nu aibă nici un drept, dar ar trebui să fie exterminați. Dar… ce să vedeți? Dumnezeu știe de existența lor și le dă dreptul la viață. Cum facem?

Dacă ați fi niște persoane spirituale, nu religioase, nu ați mai fi așa porniți împotriva lor, dar… din păcate… religia… îndeamnă… subtil… la ură. Sub umbrela ”apărăm credința”, religia se transformă, din ceea ce ar trebui să fie, o religie tolerantă, într-o religie a urii.

 

Incredibile drame

 

 Oamenii aceștia și așa trăiesc niște drame greu de închipuit, de ce trebuie să le punem și noi poveri în plus? Apoi ne mirăm că devin violenți. Păi… devin, pentru că noi nu-i acceptăm. Ei au nevoie de înțelegere, nu de bici.

Internetul e plin de injurii, de postări, de dezbateri… Persoanele LGBT fac, dreg, cer, vor, agasează etc… Eu zic să spuneți și că… din cauza lor e caniculă, ei provoacă inundațiile, ei sunt de vină pentru că jumătate din pământul țării a fost vândut etc… puneți toate relele pe seama persoanelor LGBT!

Văd tot mai des afișat refrenul – deja a devenit un refren-, ”ăștia au ceva la cap, au nevoie de internare la psihiatrie, iar noi trebuie să le cântăm în strună”. Păi… ceva la cap au și dependenții de băutură, de jocuri de noroc, de filme porno… Ceva la cap au și depresivii, anxioșii, anorexicii, persoanele bulimice etc.

”Ceva la cap” am și eu, pentru că mă simt de 23 de ani, în loc de 51 și mă comport ca atare. Sunt îndrăgostită, iubesc, dansez, cânt, fac drumeții, sunt deschisă către noi experiențe etc., în loc să-mi pun basmaua pe cap, să stau numai la cratiță, să consider că… eventual… mai sunt bună… de cel mult… menajeră. După opinia multora cam asta e ”perspectiva” care ”se oferă” persoanelor chiar și de 40+.  

Ceva la cap au și cei care stau la rând la moaște câte 10-15, uneori 24 de ore și ajung să se închine, fie cu o zi – două înainte sau după ziua sfântului/ sfintei. Dacă tot se închină înainte sau după, de ce mai stau la rând? Care e logica? Nu se pot închina în orice zi a anului? Aaa, pardon, ”așa e tradiția, maică; aducem jertfă”. Așa să faceți! Și voi sunteți sănătoși la cap?

Sau ăștia… care se târăsc, stând cu fundul în sus, în jurul bisericii, sunt sănătoși la cap? În cazul ăsta… ce facem? Mergem cu toții la nebuni?

Toți au drepturi și au nevoie să fie tolerați, numai persoanele LGBT, nu… în general… iar persoanele trans, în niciun caz, după mintea celor care urlă împotriva lor.

Citiți cartea ”SEX- Schimbare. Putere. Identitate.”, scrisă de Daria Jane! Veți înțelege multe, dacă sunteți deschiși pentru a înțelege.

Nu vă speriați de cuvântul ”SEX” scris mare și evidențiat. În carte, Daria, nu descrie scene de sex. Vorbește despre experiența ei și despre sexualitate în general. Aveți clipul mai jos și link-ul, unde puteți comanda cartea, în descriere.

 

Vaci fericite

 

Mi-a atras atenția o înregistrare dintr-o conferință ținută de Părintele Visarion Alexa, în care vorbește despre fiica dumnealui care are 14 ani și care e discriminată din cauza faptului că e credincioasă și că are tatăl preot.

Îmi pare rău pentru biata copilă, pentru că nu sunt de acord cu niciun fel de discriminare, dar îl întreb pe Părintele Alexa, dacă ar fi avut un copil trans și ar fi fost discriminat, nu l-ar fi durut la fel? Sau dacă fetița dumnealui ar avea o colegă trans, ce i-ar spune? Să-i dea cu agheasmă și să fugă de ea?

Și cum se numește asta Părinte: ”fetița mea nu-mi dă voie să vorbesc despre lucrurile acestea, de aceea o să mizez pe faptul că nu o să-i spuneți”? Adică… fetița dvs. nu are acces la internet? Sau nu știe că ați ținut conferința respectivă și nu se uită din curiozitate? Sau este vorba de fariseism?   

Tot Părintele Visarion spune că: ”societatea vrea să facă din oameni niște vaci care nici să nu moară, nici să trăiască bine, ci doar să dea lapte, adică să fie sclavii fericiți. Adică un sclav fericit e un rob, care muncește, dar în bula lui acolo e fericit. Are o mașină, o casă și cam asta e. Dacă dvs. vreți să intrați într-o astfel de societate, anulați-vă tot ce înseamnă spiritualitate în dvs. și o să fiți niște vaci fericite. Dar dacă vreți să rupeți lanțul acesta, trebuie să deveniți persoane spirituale.”

Părinte… ați nimerit-o și nu prea. Ați nimerit-o, pentru că tot ceea ce ați spus este adevărat, dar nu ați atribuit cui trebuie și anume… RELIGIEI.  Religia vrea să facă din oameni și face… niște vaci fericite. Din acest motiv, creștinii se numesc viețuitori, iar cei care, ATENȚIE, îi PĂSTORESC – PĂSTORI.

PĂSTOR. Haideți să vedem definiția din DEX: păstor sm [At: COD. VOR. 150/29 / V: (înv) ~riu / Pl: ~i / E: ml pastor1-2 Persoană care păzește și îngrijește (oile sau) alte animale erbivore, ducându-le la păscut1 (1) Si: cioban, oier, (îrg) păcurar1 (1-2). 3 (Ast; pop; îc) ~ul-cu-oile Cloșca cu pui. 4 (Reg) Paznic de câmp, de vie etc. 5 (Bis; fig; șîs ~ sufletesc, ~ de suflet) Preot. 6-7 (Pex; fig) Conducător. 8 (Pex; fig) Îndrumător spiritual. 

Deci… doar figurativ înseamnă preot, îndrumător etc.

În Biblie se vorbește despre: ”păstor”, ”păstoriți”, ”turma mică”, ”supunere față de păstor” etc. Deci religia face din oameni niște vite care nu mai au dreptul să gândească, nu mai pot gândi, nu au dreptul la alegeri sau opinii, pentru că trebuie să se supună păstorului, să facă ascultare, să ceară binecuvântare etc. Și iată cum religia oferă vacilor ei… fericirea.

Să nu credeți că întâmplător religia abundă de astfel de expresii. Sunt alese special. De ce? Pentru că amprenta energetică a cuvintelor poate schimba radical și dramatic, în cazul acesta, viața celor care ascultă la nesfârșit astfel de cuvinte. Vă spune un om care a fost prostit de un ”păstor” și ținut sclav al religiei, timp de 20 de ani. Voi dezbate pe larg acest subiect… cu altă ocazie.

Părintele vorbește de spiritualitate confundând-o în mod DELIBERAT… CU RELIGIA.

Sunt multe de spus, dar mă opresc aici.

Citiți cartea ”SEX- Schimbare. Putere. Identitate.”! Nu veți regreta.

Când am descoperit-o pe Daria, mi-au încolțit în minte două gânduri. Primul – am vrut să-i propun să scrie o carte despre experiența ei, dar m-am oprit, deoarece m-am gândit că poate nu e pregătită pentru asta. Și… iată că… Daria as scris. Felicitări, Daria!

Despre cel de-al doilea gând… vă voi vorbi la momentul potrivit. Pot să vă spun doar atât. Este vorba despre un proiect șocant… pentru mulți.

                               ***

Ca lectură… pentru săptămâna aceasta… am ales cartea ”Ca sa nu te pierzi in cartier” – Patrick Modiano.

Un nou articol – vineri, 9 iulie – un alt subiect despre… cum am cunoscut un om minunat.

 

 

 

Aici… Părintele Visarion Alexa

https://web.facebook.com/doxologia.ro/videos/386177959498201

Postat de Mihaela Ion in O carte pe săptămână, 2 comentarii