Blestemul arhiereilor – sfătuitorii

Blestemul arhiereilor – sfătuitorii

Am spus data trecută că am de adresat câteva cuvinte și celui care l-a ”ajutat” pe fostul meu duhovnic – IPS Teodosie să facă aceea pagină de fb denigratoare la adresa mea. Cel mai probabil, este vorba despre acel hibrid nereușit între călugăr și preot, singur și căsătorit. Dacă este vorba despre tine sau despre  oricine altcineva (asta poate spun la derută), dormi bine, când știi că pe nedrept ai batjocorit o persoană, prelucrând o imagine furată, că mi-e și greu să intru în detalii, că ai scris după dictare, aducându-ți și tu aportul tău veninos de om nefericit și neîmplinit?

Cu ce ți-am greșit? Cu faptul că uneori îi spuneai minciuni Înaltului pt că îți vedeai interesul, iar eu îți stricam planurile spunându-i adevărul? Dacă IPS Teodosie îi găsesc circumstanțe atenuante, deși este incalificabil ce a făcut, tu nu ai nicio scuză. Voi, o mână de oameni, profitați de vulnerabilitatea unui om hărțuit și hăituit prin instanțe și secții de Poliție, și-i dați ”cele mai bune sfaturi”, îi creați scandaluri, ca mai apoi să-i lăsați impresia că-l apărați. Profitați de oboseala acumulată, de tot ce puteți profita, pt interesele voastre mârșave. Îi zâmbiți frumos în față, faceți temenele, îi ziceți cu voce mieroasă: Înaltpreasfințite Stăpâne și la spate aveți pumnalul pregătit.

Înaltpreasfințite, aveți grijă, am mai vorbit despre acest subiect! Nu uitați, pe episcopul Hușilor ”sfătuitorii” l-au destituit îndemnându-l ”spre binele lui” să meargă la poliție. I-a ascultat și a mers, iar acum e nimeni în pădure…

De când a ieșit lucrarea ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, v-ați stârnit ca diavolii în iad și nu v-ați lăsat până nu l-ați îndepărtat pe Înaltul de mine.

Acum a rămas cu totul în mâinile voastre, nu vă mai încurc – TERMINAȚI-L!

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

IPS Bartolomeu îmi scria…

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 1 comentariu