Anunț important!

Anunț important

Un proverb românesc spune: ”Socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Îmi propusesem să postez un alt articol, dar… niște circumstanțe nedorite mă obligă nu doar să amân articolul, ci și să mă retrag câteva zile.

Vreau să vă prezint un subiect halucinant, dar am nevoie de o perioadă în care să selectez niște materiale.

Având în vedere faptul că am multe de făcut și multe sunt și materialele de selectat, trebuie să mă retrag pentru a reuși să fac alegerea cea mai bună. Și nu doar cea mai bună, ci și cea mai elocventă. Am crezut că voi putea face asta din mers, dar nu, nu pot. Nu pot fi cu mintea împărțită. Un astfel de subiect merită toată atenția.

Sper să termin până la sfârșitul săptămânii, dacă nu, săptămâna viitoare… SIGUR… vă voi prezenta articolul promis.

Postat de Mihaela Ion in Ganduri, 0 comentarii

Anunț important!

Ce faceți? Eu… am trezit dimineața, m-a băut ceaiul, am făcut o prăjitură, am băgat cuptorul la tavă și în timp ce așteptam să se coacă, am citit ”Capra cu Aladin”, ”Lampa lui trei iezi”, ”Alba ca Zăpada și merele de aur” și ”Prâslea cel Voinic și cei șapte pitici”.

Apoi… m-a scos câinele la plimbare, mi-a dat să mănânc, am băgat spălatul în rufe și am dat curtea prin mătură. Acum… fac o ciorbă. Să vă dau rețeta, zic. Puneți oala în apă, apoi… puneți fiertul să ciorbă. O fac și felul doi. O cartofi de musaca.

Vă e clar ce am scris, da? Mie… nu. Vedeți… dacă am râs de popa din…

Primiți cu tocătorul?

Mă scuzați, dar îl sun pe telefon. Trebuie să răspund.

Le-am încurcat de tot. Descurcați-le!

Hai, că vă pupați… mă pupați… asta… vă pup. Pe cine, adică pe mâine.

Gata. Pa! Am obosit.

Mă duc să culc patul 😊 .

Postat de Mihaela Ion in Ganduri, 0 comentarii