Am plecat

Am plecat

să-mi cumpăr costum de  astronaut :))) și am nimerit în… Parcul Herăstrău cu… fratele Ioan. A fost o seară… magnifică… Mâine, dacă am timp, voi posta mai multe fotografii.

Am plecat

O zi minunată…

Postat de Mihaela Ion in Carti, 0 comentarii

Am plecat

să-mi cumpăr costum de  astronaut. Dacă vedeți, prin oraș, așa ceva… eu sunt :))). Mă protejez de virus :))).

A înnebunit lumea. S-au golit magazinele, farmaciile… am auzit că nu se mai găsesc măști, nici măcar prezervative. Tot orașul vorbește despre virus.

Alooo!!! Bălăceanca, Socola!!! Mai aveți locuri? Frațiloooor, voi, ăștia care tot vorbiți, îl împrăștiați energetic mai mult decât s-ar împrăștia el.

Postat de Mihaela Ion in Recomandari, 0 comentarii

Am plecat…

Cum unde? La Constanța. M- a apucat instabilitatea emoțională și din dragoste pt Arhiepiscop, mă duc să-i tai barba… apoi ”îl sinucid”. :)))) Păi… ce fac ceva grav? E din dragoste. Și așa a spus pe acolo că sunt îndrăgostită de el, bine, nu doar eu, toate femeile, dar printre ele și eu… în mintea lui. 

Domnule Porcu, v-am spus și când v-am cunoscut, vă spun și acum, mie îmi plac bărbații înalți și BĂRBAȚII, nu cei ca dvs care nici bărbați nu mai sunt, nici femei n-au ajuns.

Cum de ce-i mai tai barba dacă tot ”îl sinucid”? Păi… să fie popă tuns. :)))

🔰Duduia din acest articol, mi-a trimis un mesaj in privat, în care-mi reproșa că furtul de telefoane pe care l-a comis, a fost făcut din dragoste, pentru că era naivă și nu a fost O FAPTĂ GRAVĂ, de aceea și instanța i-a dat avertisment!!!
Fătuca nu-nțelege că atunci când ești major, FURTUL este FURT, indiferent de circumstanțe, iar dacă ea și acum gândește că nu a fost O FAPTĂ GRAVĂ, este limpede că nu a înțeles nimic din clemența judecătorilor și a doua șansă care i-a fost acordată de instanță!!!!
🛑Pâi ce ați zice dacă o femeie ar face o crimă și nu ar fi trasă la răspundere, motivând că a fost instabilă emoțional pentru că iubea??
🔰PS: Dragă fătucă…. ȘI DIN IUBIRE ESTE INTERZIS SĂ COMIȚI INFRACȚIUNI
📍Continuați, vă rog, odele ceaușiste la adresa #inculpatului_T3odo3ie !!! – George Ciulei

George Ciulei  Oare, dacă aș fi plin de dragoste și instabil emoțional, ar trebui să mă duc cu un kalashnikov la Parascopie????” Că se pare că din dragoste, poți comite infracțiuni!!! 😁🤪😂

Citiți și vă cruciți!

Fariseul…

Postat de Mihaela Ion in IPS Teodosie - relatări, 0 comentarii