„Dumnezeul pe care a trebuit sa-l slujesc nu exista”

Deocamdata va invit sa ascultati si sa reflectati!

In timp sunt hotarata sa dezvalui mentalitatile si credintele unora dintre ierarhi si preoti!

Apreciez sinceritatea acestui om. El nu a mai putut minti. Nu s-a mai putut minti, asa cum se mint si cum va mint multi dintre cei care ‘slujesc’ ! 

Forța acestei cuvântări stă tocmai în faptul că Ilie Toader nu se grăbește să acuze pe cineva, ci prezintă declinul unei religii și al unei instituții prin puterea exemplului personal. Este povestea unui om care refuză să mai slujească o cauză în care nu mai crede și, în același timp, o poveste care dezvăluie în detaliu mecanismele greșite pe care s-a cimentat relația dintre Biserică și societatea în care trăim: tânărul educat să creadă și să nu cerceteze, îndoctrinat de școlile religioase prin care a trecut și introdus apoi într-un sistem care te obligă să apari în fața oamenilor predicând o minciună.

”Dacă pe viitor Biserica nu-și va asuma dimensiunea ei socială, oricât fier beton ar băga în ea, se va prăbuși! Conducerea Bisericii își asumă proiecte grandioase și costisitoare, dar uită că în România milioane de oameni trăiesc în sărăcie. Atunci când îți asumi așa ceva, te afli într-o mare derivă“

Preotul ateu care zguduie credinciosii cu marturiile sale: „Dumnezeul pe care a trebuit sa-l slujesc nu exista” VIDEO

Lasă un răspuns