Dr Joe Dispenza: ”Mi-am reconstruit coloana vertebrală”

Dr. Joe Dispenza este licențiat în științe la Facultatea Evergreen State și este doctor chiropractician al Universității Life, unde a absolvit cu brio. Studiile sale postuniversitare sunt în domenii precum neurologia, neuroștiința, chimia și funcția creierului, biologia celulară, formarea memoriei, îmbătrânirea și longevitatea.

Deținând o capacitate extraordinară de a explica noțiuni foarte complicate pe înțelesul tuturor, principala sa convingere este că fiecare dintre noi deține potențialul măreției și abilități nelimitate.

Ca cercetător, pasiunea doctorului Joe se situează la intersecția celor mai recente descoperiri din domeniile neuroștiinței, epigeneticii și fizicii cuantice, fiind interesat de explorarea științei din spatele remisiilor spontane. El folosește aceste cunoștințe pentru a ajuta oamenii să se vindece de suferințe, de boli cronice și chiar de boli în faze terminale.

Ca autor prezent în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, dr. Joe a scris: Tu ești placebo: Cum să îți transformi mintea în materie făcând-o să conteze, care explorează capacitatea noastră de a ne vindeca fără medicamente sau intervenții chirurgicale, ci prin intermediul gândului.

A mai scris: Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One și Evolve your Brain: The Science of Changing Your Mind, ambele detaliind neuroștiința schimbării și a epigeneticii.

A avut apariții în filme precum: HEAL (2017); E-Motion (2014); Sacred Journey of the Heart (2012); People v. the State of Illusion (2011); What IF – The Movie (2010); Unleashing Creativity (2009); și What the #$*! Do We Know? & Down the Rabbit Hole (2005).

Sursa: https://www.cartepedia.ro/autor/joe-dispenza-5231 

Delectare

Lasă un răspuns