Dovada că Teodosie este cel mai mare mincinos al tuturor timpurilor

Teodosie, recent, în emisiunea lui de un minus doi bani, la Radio Dobrogea, – un post de radio de toată jena-, a declarat că e mare păcat să te rogi într-o biserică catolică (detalii mai jos).

Cei care îmi urmăriți blogul (și sunteți destul de mulți), dacă v-ați îndoit de cele spuse de mine la adresa lui Teodosie, iată dovada că Pinocchio de Constanța este cel mai mare mincinos al tuturor timpurilor.

Afirmă că e mare păcat să te rogi într-o biserică catolică, în condițiile în care cel care pusese întrebarea se află în afara țării unde nu prea sunt biserici ortodoxe, iar mizeria Pământului, rușinea Planetei, arhiepiscop fiind, nu doar că se roagă într-o biserică catolică, dar și slujește.

Priviți fotografiile și filmările de mai jos!

Proștii Pământului care îl susțineți pe Teodosie, vedeți fotografiile? Auziți declarațiile lui? Sau sunteți pe lângă proști și orbi și surzi?

Auzi, mă, Teodosie, rușinea speciei umane!?, dar:

-să dormi cu băieței de 10 ani în pat nu e păcat?

-să strici viitorul unor tineri inițiindu-i în homosexualitate nu e păcat?

-să divulgi secretul spovedaniei nu e păcat?

-să răstorni potirul cu Sfânta Împărtășanie, nu e păcat?

-să vinzi harul nu e păcat?

-să faci fals în acte publice pentru a înscrie studenți după începerea anului universitar nu e păcat? (link-ul mai jos)

-să distrugi viețile unor preoți, să-i caterisești pe nedrept pentru că nu au de unde să cotizeze, nu e păcat?

-să mănânci pe furiș și să spui că ești mare ascet, nu e mare păcat? (detalii în curând)

-să furi, la propriu, din gențile unor femei, nu e păcat? (link-ul mai jos)

-să furi în general, să minți, să înșeli etc., nu e păcat?

Întrebările ar putea continua, dar timpul nu-mi mai permite.

TeoDOSie, cometa iadului, știi care este unul dintre motivele pentru care nu public deocamdată volumul 2 al lucrării „Mai mult decât o carte – Adevărul”? Hai că ți-l spun! Aștept să te faci de râs tot mai mult, pentru a adăuga și aceste dovezi.

Meriți să rămâi în istorie drept cea mai mare mizerie pe care a putut-o avea rasa umană.

Rugăciunea nu are granițe confesionale și nici de altă natură. Singurul ei țărm este Cerul, spre care ar trebui să privim toți cu aceeași încredere și recunoștință. Vechile ale diferențelor teologice nu ne pot bloca nicăieri în această lume accesul la Dumnezeu prin rugăciunea care ne înalță deasupra lor”, susține reprezentantul BOR, conform Mediafax.

„Suntem surprinşi în mod neplăcut de o astfel de declaraţie”, a reacționat Tarciziu Şerban, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti. 

Sursa: https://romania.europalibera.org/a/patriarhia-replica-pentru-ips-teodosie-rugaciunea-nu-are-granite-confesionale-/30871692.html

VIDEO Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, şochează din nou: Este mare păcat să te rogi într-o biserică catolică. Afirmaţia a fost taxată ferm de ambele culte: ortodox şi catolic

 

George Ciulei El cadeste in Biserca Catolica si le spune altora ca este mare pacat sa mearga la catolici.
Un pervers!

Tomita-Liviu Vladescu Un psihopat asistat social de stat și aminist de ortoprosti

George Ciulei Cand iti curg balele prin bisericile catolice, inseamna ca esti un fariseu ordinar si un ipocrit, atunci cand iesi si afirmi ca e mare pacat sa te duci la o biserica catolica. Cat de machiavelic poti sa fii? Cat de dual si mincinos???

Dumitra Cioca Jigodia! El este un mare păcat pentru pământul nostru.

 

Secvență cu fariseul și nevrednicul Teodosie (ianuarie 2016) la slujba de la Basilica Sf. Anton de Padova din Constanța.
În urmă cu două zile, netrebnicul a declarat că „este un mare păcat să te duci într-o biserică catolică”. –  Constantin Cumpana 

Da, Arhiepiscopul Tomisului e un hoț. În seara de 3 dec 2018, mi-a furat buletinul (C I) din geantă pt a folosi, mări etc fotografia de buletin, fotografie pe care a folosit-o la pagina aceea de fb denigratoare la adresa mea.

Detalii aici:

Hoața acuză…

Lasă un răspuns