Dosarul IPS Teodosie: „Cazul, este foarte neobişnuit”

Cine are interes sa-l vadă pe IPS Teodosie în instanță? 

Sper să se afle curând!

„Când am văzut cazul, m-am gândit că este foarte neobişnuit. Acuzele din dosar au fost situate în legislaţia penală, când ele ţineau de legislaţia administrativă (civilă). Am oferit opinia mea avocatului Maria Vasii (apărătoarea Arhiepiscopului Tomisului în acest proces – n.r.) spunând că este cu totul neobişnuit că există proceduri penale în astfel de situaţii”, a afirmat avocatul european, citat în comunicat.

„Opinia mea, văzând dosarul, este că nu avem de-a face cu un caz penal. Documentele nu demonstrează nici că avem de-a face cu un caz civil, deoarece nu avem nicio dovadă că autoritatea competentă, APIA, a examinat terenul. Asta ar fi trebuit să fie o procedură preliminară oricărui fel de acuzaţie. Fie că acuzi civil sau penal, trebuie să ai o inspecţie APIA, ceea ce nu s-a întâmplat. Există în dosar câteva probe indirecte, de tipul «aşa am auzit», care spun că este posibil ca, acum câţiva ani, terenul să nu fi fost în bune condiţii agricole. Dar dincolo de asta, nu există probe directe care să demonstreze acuze civile sau penale”, a mai menţionat avocatul.

http://www.romaniatv.net/rasturnare-de-situatie-in-cazul-ips-teodosie-dezvaluirile-arhiepiscopiei-tomisului-pot-schimba-cursul-procesului_403234.html#ixzz56sqFWApI

Adevărul despre IPS Teodosie este în această carte… 

 

Lasă un răspuns