DNA a cerut condamnarea Arhiepiscopului Tomisului la închisoare cu executare.

M-am uitat la acest articol și s-a făcut vid în mintea mea. Un vid care a durut… destul. Am multe de spus, dar cuvintele nu mai vor să se așeze în fraze. 

Părintele meu, mă rog să vă dea Dumnezeu ce vă e de folos pt suflet. Mai bine vă pierdeți funcția, decât să vă pierdeți sufletul. Și mă mai rog, din acel decembrie 2018, să nu puteți pleca din lumea asta până nu îmi veți spune de ce ați făcut ce ați făcut. De ce mi-ați călcat sufletul în picioare. 

Părintele meu, nu uitați că Dumnezeu știe TOT. Și ce există și ce nu există. Pe Dumnezeu nu-L puteți minți.

V-am spus și când aveam posibilitatea să vă spun față către față, vă mai spun și acum: îndreptați ce se poate îndrepta până nu va fi prea târziu. 

”DNA a cerut, miercuri, condamnarea Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, judecat pentru că ar fi obţinut ilegal fonduri europene, la închisoare cu executarea, solicitând instanţei ca pedeapsa să fie orientată spre maximul prevăzut de lege.”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/dna-a-cerut-condamnarea-arhiepiscopului-tomisului-la-inchisoare-cu-executare-avocata-vrea-achitarea-lui-ips-teodosie-1135858?fbclid=IwAR1F9f8Xz9wBS7Iim-2gUtOMrVYMED482kSkNZK_CXEIycz3eOlCjxfbCjM

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

 

Lasă un răspuns