Din păcate

pe lângă faptul că nu am terminat de scris, nu am reușit nici să caut în mulțimea de materiale, pt că vreau să vă și arăt ceva, nu doar să vă spun.
Lăsăm postarea pt luni, pt că azi am auzit prea des numele acelei mizerii și vreau să iau o pauză de 2 zile. Mi-e silă de el, înțelegeți? 

Luni veți avea SIGUR postarea.  

Fac totuși o precizare pt cei care nu au înțeles ce am spus în articolul ”Iadul a început în sufletul tău” și anume: ”e adevărat că, de mai bine de un an, după slujbă, când urci în mașină, verși împărtășania?”, adică vomită. Nu am vrut să scriu acest cuvânt, dar dacă n-am de ales… 

O să dormi bine în noaptea asta, Porcule? N-o să dormi, pt că urlă în conștiința ta durerile atâtor oameni pe care i-ai nenorocit. Indiferent ce ai face, conștiința va fi viermele neadormit, care te va devora interior.

Știu că nu vei uita unde ai pus toporul, dar NU-MI PASĂ, NU MI-E FRICĂ DE TINE! Și nu mi-e frică pt că știu că Dumnezeu a văzut TOT, a înțeles tot și sunt sigură că Dumnezeu te va opri din drum… într-un fel sau altul… mai devreme sau mai târziu… poate vei ieși din scenă într-un mod extrem de rușinos pt tine

Iadul a început în sufletul tău

Se citește VINA, vorbește PATIMA

Lasă un răspuns