„Diamant veritabil”

Ps. Deja simt nevoia s-o recitesc!

Dacă-ți este dor de-o carte bună, citește ”Călugărul și Alexandra” !
La primirea pachetului cu cărți de-acasă, eram nerăbdătoare să le-ating pe toate. Le-am răsfoit pe toate, ba chiar am frunzărit din fiecare începutul, dar când am intrat între coperțile romanului „Călugărul și Alexandra” am simțit o mare atracție și o dragoste nebună de a o citi pe nerăsuflate.
Timpul nu-mi permitea asta, deci a trebuit să mi-l programez cu prioritate majoră pentru a mă putea bucura de poveste.
Poveste care într-adevăr este Tulburătoare, iar felicitările niciodată nu vor fi în deajuns.
Puține cărți m-au ținut captivă între coperțile lor, dar și mai puține care m-au mișcat până-n măduva oaselor, încât să sufăr odată cu personajele, să trăiesc durerea sacrificiului cu deznodământ cu tot, iar în final să mă declar îndrăgostită atât de personaje cât și de autoare.
Am plâns mulțumind că sacrificiul dragostei a dat roade divine, am plâns pentru că nu oricine poate fi Alexandra, am plâns pentru că mândria s-a tratat cu o imensă suferință și că răsplata-i va fi în Cer.
Este o carte pe care o recomand tuturor cu mare căldură sufletească, special rătăciților.
Este o carte pe care o voi purta ca pe un talisman cu mine oriunde. Este o carte aducătoare de lumină-n suflet.
Nu mă pricep să fac comentarii pe măsură, dar știu că am savurat cu nesaț toate descrierile dataliate, pentru care autoare este demnă de admirație.

FELICITĂRI Mihaela Ion DIN TOATĂ INIMA și mult succes!

În loc de recenzie, un plus de culoare…
Pe această carte mi-o asum ca pe un ghid sigur către suferința izbăvitoare de ispite, pentru că …Da, îmi place să fiu prizoniera acestor coperți!
Și-acu întreb autoarea dacă-mi permite să fiu intrusul permanent al acestui diamant veritabil din punctul meu de vedere?
Voi rătăci precum mimoza în căutarea primăverii spre-o nouă Înflorire timpurie, între filele acestui roman. Îmbrățișări cu deosebit respect!

Elena Saidacaru

Multumesc mult Elena pt cuvinte, pt foto <3

Lasă un răspuns