Desfrâu și beții la mănăstirea lui Teodosie

 

Mănăstirea din Dorna-Arini nu mai este de mult loc de rugăciune, ci mai degrabă e loc de spurcăciune.

În acest material voi reda mărturisirea unei credincioase care, fiind la Dorna-Arini, a surprins apucăturile lui M., administratorul mănăstirii, administrator numit de Teodosie.

„Am mers acolo „invitată”. Am făcut „din milă” tratamentul (căci eu nu plăteam ceva).

Deoarece aveau prioritate cei cu vouchere și cei care plăteau cash; eu rămâneam la urmă – dacă mai era chef și timp, deși eram cumva „protejata” lui Teodosie.

Stând acolo… vedeam diferiți „OASPEȚI”(??!) ai d-lui M. cu toată familia, prietenii, cățel, purcel care serveau la masă numai bunătăți, ce le dorea suflețelul, care se autoserveau cât și cum doreau cu tot felul de băuturi alcoolice și răcoritoare de la vitrinele frigorifice.

Chef de chef până la ore târzii! Și cazarea… pe măsură! Am rămas surprinsă și nu înțelegeam cum într-un loc „sfânt” se fac astfel de „băute”, cum la o distanță mică de mănăstire dl. M. dormea cu amanta (ulterior am aflat de la o doamnă, obișnuită a locului că, certându-se cu amanta pe care o văzusem eu în acea perioadă, a alungat-o și, desigur, nu a stat singur, a adus nenumărate mândruțe).

E permis așa ceva într-un asemenea loc? După dezmățul cu femei al lui M., vine și Teodosie cu băieții lui, apoi se apucă să citească Molitfele Sf. Vasile cel Mare.

Cât o să-i mai rabde Dumnezeu?

Când a început pandemia, domnul „cel mare”, Marius, a dat afară personalul auxiliar și chiar și dintre asistente. Când a fost să le recheme, le-a rechemat doar pe acelea care nu întrebau când li se dau salariile și când le mărește salariul? Deci pe cele care erau… SUPUSE! 

Cine va pune capăt acestor mizerii? Și când?” – V. D.

Următorul articol pe această temă – luni, 7 septembrie, a.c 

 

Lasă un răspuns