Deranjata lui Teodosie…

Văd că sunt foarte importantă și pt ”Irina”. E ca viermele neadormit… asemenea idolului ei. N-are somn, își aruncă veninul noaptea, își dă cu părerea, se crede atotștiutoare etc.

E atât de tulburată și de plină de ură încât citește un articol și scrie comentariul pe care ar fi trebuit să-l scrie la articolul citit… în dreptul altui articol 😊.

”Irina”… te anunț că nu mai citesc nimic din ce scrii, nu mă mai uit la pietrele aruncate din muntele nefericirii tale… în schimb… te voi lovi acolo unde te doare cel mai mult.

Zice că nu e apropiată de Teodosie, dar că e deranjată de ce scriu. Ființă nefericită, dacă ești deranjată ia un plic de Smecta 😊😊😊 sau bea un ceai de mentă. Și dacă ești deranjată rău… mănâncă o banană și orez cu morcov… și bea apă fiartă și răcită.

Dacă după asta te constipi… mai citește un articol de pe blogul meu și te deranjezi la loc 😊😊😊. Văd că articolele mele… pt una ca tine… au efect laxativ. Este ultimul comentariu pe care AI AVUT ONOAREA să ți-l citesc. Nu se va mai întâmpla, dar tu scrie… a început să-mi facă o deosebită plăcere să știu că o nefericită ca tine își găsește de lucru pe blogul meu. Dacă în loc să asculți o așa-zisă slujbă grohăită de bufonul BOR… stai pe blogul meu… e ceva 😊

Măăăăiiii… deranjaților la cap… voi, ăștia, care mai aveți de gând să mă jigniți… puși sau nu de măscăriciul secolului… gândiți-vă că-i faceți un mare rău. Dacă aveți impresia că mă intimidați cu jignirile voastre, vă înșelați amarnic. Nu mă intimidați, mă determinați să spun și mai multe despre cățărătorul penibil. Așa că… dacă vă pasă de el… puneți-vă lacăt la gură!

Nu realizați că stârniți un om care a stat lângă el 20 de ani? 20 de ani… căpiaților! Știu și ce șampon folosește, dar și câți butoni are în colecție. Chiar vreți să mă determinați să spun tot și să dau tot? Vreți să dispară din peisaj? Păi… ce ne facem fără el? Cine ne mai oferă circ… gratis?

 

Lasă un răspuns