De unde și de ce atâta ură?

 

ÎPS Teodosie a rostit un mesaj adresat tuturor românilor, credincioși și necredincioși care sunt chemați la Referendumul pentru familie. L-am preluat și eu postându-l pe pagina mea de fb. După ce l-am postat, am citit comentariile. Mă așteptam să aibă legătură cu mesajul. Nu. Ele aveau legătură cu persoana.

Sunt oripilată!!! Atâta ură împotriva unui om care, cu siguranță, nu a greșit cu nimic față de postacii respectivi, nu am crezut că voi vedea. De unde și de ce nefericiților? Ce știți voi despre ÎPS Teodosie? De câte ori l-ați privit în ochi? De câte ori i-ați vorbit? Sunt sigură că niciodată. În schimb, sunteți ca o turmă de berbeci care intră cu ale lor coarne în gard, pt că a intrat unul din greșeală.

De departe comentariul care m-a răvășit peste fire, era unul pe care nu-l pot reda și care se termina așa ”și cu mă-ta aia moartă”.

Nefericiților îmbâcsiți de ură, ce aveți cu mama Elisabeta? Cu mama aceea eroină? Cu o mamă care a crescut 17 copii, dintre care pe 5 i-a înmormântat odată cu o parte din sufletul domniei sale?

Vă mai suportați amârâților? Mai puteți conviețui voi cu voi? Vă mai puteți privi în oglindă? Nu vă iese furia prin ochi asemenea unei flăcări otrăvitoare? Unii ca voi au obosit Pământul acesta, l-au umplut cu suflete ca niște bolovani colțuroși… Opriți-vă din răutatea voastră! Opriți-vă până nu veți muri de tot! Opriți-vă și ieșiți din închisoarea răutății în care sunteți!

IPS Teodosie vă așteaptă! Nu să-i cereți iertare, ci să vă binecuvânteze, pe voi, cei care aruncați cu pietre într-un om despre viața căruia nu știți nimic. Nimic în afară de ce v-a livrat presa în goana ei nebună după senzațional.

 

Lasă un răspuns