”CUM RASPUNDE URGENȚEI, IMBECILILOR????”

George Ciulei  A mai făcut clipul si-n biserica! Minte in Biserica ca un ordinar!

George Ciulei ”Deci, Tanasescu ne explică cum popa din Navodari a primit un mesaj in timp ce era la spovedit, dar cică nu a oprit Taina Spovedaniei.
Regula ortodoxa: Inainte ca omul să înceapă sa-si mărturisească pacatele, i se citesc acelui credincios niste rugăciuni speciale, care fac parte din Taina Spovedaniei. Tanăsel încearcă să ne spună că preotul i-a citit credinciosului rugăciunile si pana sa-i adreseze prima intrebare, a început să butoneze telefonul, deci nu începuse chipurile Spovedania.( what???)
Din moment ce au început citirea rugăciunile specifice, băi Tanasescule, înseamnă că a început Taină Spovedaniei. Si a opri o Taină este un lucru extrem de grav.
Problema este că tu stii acest lucru, dar încă o dată ne arăți ce mincinos ordinar esti atunci când trebuie să iei apărarea unui șocâte, bazandu-te pe faptul că oamenii nu ar cunoaște randuiala Spovedaniei. Dacă totuși, presupunând că nu ai stiut nici tu, pune naibii mâna pe carte si du-te si fă seminarul.
In concluzie, butonistul, a încălcat Taină Spovedaniei.
Pe final, confirmi si tu ca Permanenta a luat decizia „sa-l sfătuiască” pe telefonist, să lase telefonul cuiva de incredere, deci au realizat că popa nu a procedat corect.
SI apropo, DACA LASA TELEFONUL CUIVA DE INCREDERE CUM RASPUNDE URGENȚEI, IMBECILILOR????
Vine ala cu încrederea si-i zice lu’ popa ” vezi ca va sună o urgență” si popa atunci poate sa-i raspunda chiar dacă este in timpul spovedaniei??? Sau raspunde el la telefon ca popa nu poate vorbi si trebuie sa mai astepte? Păi atunci nu poate popa sa stea cu telefonul în buzunar și sa raspunde imediat ce omul se ridică de la scaunul spovedaniei? Ce rost are sa lase telefonul???”

V-am spus că-i găsește o scuză. Ar fi spus-o pe aceea cu familia, dar le-am luat-o înainte :)))

Poftiți de vă spovediți!

 

https://web.facebook.com/arhiepiscopiatomisului.ro/videos/193259185421086/UzpfSTEwMDAwNjI4OTM2Mzk4ODozMDYwNjExMjk0OTk0MTQ6NzU6MDoxNTg1NzI0Mzk5Oi04NTQyNDMzNzA0ODkwNTA1NTY0/

 

1 comentariu

😀😀😀😀😀😀

Lasă un răspuns