Confesiunile unor colaboratori

Aș fi vrut să vă prezint și textul pe care vreau să-l postez neapărat, pentru că e destul de important și acela, dar din păcate, nu am avut timp să-l scriu. Așa că voi amâna pt mâine. Totuși, pt cei puțini, asumați, de pe fb și pt cei mulți care îmi urmăresc blogul, vreau să mă țin de cuvânt și să postez măcar stenogramele.

Dumnezeu mi-e martor, nu am vrut niciodată să se ajungă aici, tocmai din acest motiv, m-am umilit în seara de 3 dec. 2018 și l-am rugat în genunchi, să lăsăm măcar loc de bună ziua și să ne sunăm la sărbători, dar nu a vrut. De ce? Pt că avea de gând să mă distrugă. 7 luni a plănuit cum să-mi dea lovitura finală, 7 luni am fost filată 24 din 24, există și dovezi. Mă privea în ochi și după ce plecam, domnia sa și cu paiața care a făcut pagina aceea de fb, se amuzau teribil, nopți la rând, pe ceea ce avea să devină cea mai mare lovitură a vieții mele, pt că nicio altă lovitură nu o mai poate egala pe cea care a venit din partea omului în care am crezut ca în Dumnezeu.

Paiața aia care a făcut pagina de fb, are impresia că nu știu cât rău mi-a făcut, dar doar are impresia. Și mai avea și tupeul să spună că el nu și-a permis niciodată să mă jignească, la vedere, dar în ascuns a făcut-o cu vârf și îndesat. Nu mă ocup de el acum, pt că oricum va veni și vremea lui.

Un colaborator care îl cunoaște, destul de bine,  pe Arhiepiscopul Teodosie m-a sfătuit să dau totul acum, să nu mai amân, pt că văzându-se încolțit, va fi în stare să comande lichidarea mea.

-Aveți un curaj nebunesc, iertați-mă că vă zic așa! Dvs doar știți cât de periculos e. De ce credeți că a rezistat atât în funcție? Cum a scos unul capul, cum l-a anihilat într-un fel sau altul.

Altcineva, tot dintre colaboratorii domniei sale, m-a sfătuit să merg până la capăt și să-l dau și în judecată pt pagina aceea de fb, pt că pot dovedi că domnia sa este autorul și paiața executantul. Deocamdată nu fac asta, pt că știu că are o traumă în legătură cu sălile de judecată, și eu mai am încă o fărâmă de milă de el, după câte mi-a făcut, dar dacă mă va obliga, voi ajunge și acolo.

Unii dintre cei care citiți acest articol, poate vă amintiți că, prin 2011, parcă, un realizator al unei emisiuni, a anunțat într-o seară că, după pauză, urmează un filmuleț incendiar cu Arhiepiscopul Tomisului. Atunci, pauza a ținut mai mult ca de obicei, aproximativ 20 min., după care, emisiunea a fost reluată cu un alt subiect fără nicio legătură cu ceea ce se anunțase.

A doua zi, realizatorul respectiv a fost dat afară de la postul de televiziune. Vă dați seama cât de periculos și influent este, dacă în 20 de minute a oprit totul? Și știu și prin intermediul cui. Aici, în lume are toate pârghiile, dar la Dumnezeu i se va închide cercul.

Filmulețul compromițător a fost văzut de toți angajații acelei redacții, dar nimeni nu a mai avut curajul să vorbească.  

Eram într-o seară, cu un prieten, în bucătăria unui restaurant din Constanța. Tocmai ce văzusem o filmare compromițătoare al cărui protagonist era fostul meu duhovnic. Eram bulversată. Nu puteam să-mi revin. La un moment dat, acel prieten, mi-a spus:

-Știi câte filmări compromițătoare există cu Teodosie? O ladă de-aia plină, a spus arătându-mi o ladă frigorifică.

Ladă frigorifică dintr-un restaurant, despre asta vorbim.

-Dar sunt ținute pe loc, deocamdată, a continuat. Vor ieși la iveală, sigur. Teodosie nu va pleca din această viață până nu va ști toată lumea ce apucături are.

Voi trece la stenograme, pt că asta am fost obligată de comportamentul fostului meu duhovnic și de comportamentul slugilor sale, să fac. Mi-aș fi dorit să trăiesc în armonie cu toată lumea, așa cum sunt cu prietenii din viața reală, dar nu se poate. Unii oameni au o bucurie în a face rău.

Vă voi spune și cât rău mi-a făcut fostul meu duhovnic, după ce am publicat cartea.

După sărbători, când voi începe seria dezvăluirilor, voi da tot ce am, iar pt ce nu pot demonstra, voi face testul poligraf.

Menționez faptul că, pe unele dintre înregistrările pe care le am, fostul meu duhovnic le-a ascultat la momentul respectiv, pe altele le-am primit ulterior. Chiar dacă pe unii dintre colaboratorii domniei sale, care au făcut astfel de confesiuni, i-a îndepărtat de mine, amenințându-i, voi urmări dacă se răzbună pe ei și vă voi ține la curent.

                                   Stenograme:

Din mărturisirile colaboratorilor Arhiepiscopului Teodosie:

-La Biserica ”Sf Gherman” din cartierul Poarta 6, l-a plesnit pe un preot în Altar, în timpul unei Sfinte Liturghii.

                                           * * *

-Soția unui preot (numele) care a plecat într-o altă eparhie, a ajuns la psihiatru când și-a dat seama că soțul ei are legături nepermise cu Arhiepiscopul. S-a tratat la doctorul ( nume și prenume) din Constanța. Era la un pas să se despartă de soț. Mi-a spus chiar psihiatrul. Preotul, în baza faptului că avea o relație cu Înaltul, îi vorbea, de-acum, la per tu și-l lua la mișto la masă, față de noi. Eu am înțepenit când am auzit. Nu înțelegeam de ce, dar apoi mi-am dat seama de unde atâta curaj să-i vorbești la per tu ierarhului.

-Și Înaltul nu-i zicea nimic?

-Ba da, îl alinta (și i-a dat numele de alint… un alt… ”el”) adică : oprește-te, te dai de gol față de ăștia? Astea sunt văzute de mine.

                                              * * *

-Unul dintre ei, diacon, la o băută, față de alți colegi, a spus că șefului îi place așa, și a arătat cum făcea Loredana în concert.

-Nu știu cum făcea Loredana în concert.

-Cu degetele unite așa, degetul mare cu arătătorul și mișcate.

-Adică sex oral?

-Da. Da. Ăia s-au dus, l-au pârât, șeful l-a chemat și a dat cu el de pământ și încet, încet, i-a găsit nod în papură de a fost gata, gata să-l caterisească. El, ca să scape, a plecat într-o altă eparhie. Când a ajuns la arhiereul (numele) acelei eparhii, ierarhul i-a zis: tu ai impresia că eu nu știu ce se întâmplă acolo la Teodosie? Ce faceți și ce apucături aveți? Inițial nu a vrut să-l primească, dar a intervenit cineva și l-a hirotonit, până la urmă, la o sută de familii.

                                           * * *

-Era un diacon care a locuit la el în reședință, când era student, și care îi purta lenjeria intimă.

-Și Înaltul știa asta?

-Da. Pt că i-au zis maicile. S-au despărțit când s-a însurat. Atunci Înaltul s-a supărat rău pe el.

-Și dacă Înaltul ar fi, cum s-ar zice că e?

-Păi, tu ce crezi?

-Nu știu.

-Ce crezi? Când este atât de laș și slab ca și constituție psihică, așa ca o muiere.

-Adică e pasiv?

-Da.

                                      * * *

-Consilierii lui, ca să poată să-l fure și să nu fie atent la ce învârteli făceau, îi prezentau câte un tânăr pentru care făcea o pasiune, îl chema la masă, îi punea în farfurie , îl plimba peste tot și nu mai era atent ce se întâmplă în eparhie.

P.S. Ceea ce v-am prezentat în seara asta știam încă de la începutul anului 2018 și nu am spus nimic, mici măcar atunci când m-a distrus, pur și simplu, sufletește. Am tăcut, sperând că, dacă din iertarea mea nu a înțeles nimic, poate va înțelege din tăcerea mea. Și ce a înțeles? A înțeles că dacă l-am iertat, fără să-și ceară iertare, i-am dat dreptul să mă lovească în continuare.

Sluga Arhiepiscopului, cel care, pus de IPS Teodosie, m-a determinat să fac asta, îmi dă lecții, în continuare, să- l iert: ”Precum și noi iertăm greșiților noștri”. Păi, nu mai avem loc să iertăm de Arhiepiscopul Tomisului, care îndeamnă la fiecare slujbă ”iertați și uitați”, dar el, nu că nu iartă niciodată nimic, ci se și răzbună pe cei care ”au avut tupeul” să vadă cine e cu adevărat. 

Poate sluga lui îi dă chiar șefului acest îndemn: SĂ IERTE!

 

Când iertarea e călcată în picioare

Plăceri interzise?

Slugile Arhiepiscopului Teodosie

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

2 comentarii

Sa va lichideze??????!!!!

Da. E în stare de orice. A demonstrat asta

Lasă un răspuns