Citiți cu atenție!

Până la postarea promisă:

Vă amintiți articolul ”IPS Teodosie mă amenință prin intermediul unei rude”?

        Printre amenințări era și următoarea: că se va merge la un psiholog / psihiatru, cu postările mele și va aduce dovada că sunt nebună. Și minune!!!…!!!…!!! La 4 zile de la postarea pe care am făcut-o apare așa-zisul articol al domnișoarei hoațe, în care, printre alte lucruri grave, spune că: am dublă personalitate… ”constatare” făcută, ce să vedeți… fix : în baza postărilor. Vezi link-urile de mai jos!

        Arhiepiscopul Teodosie nu a găsit un psihiatru atât de nebun să-și pună semnătura pe un astfel de ”document” care intră în sfera penalului și a pus-o pe hoață să scrie. Să vedem cum explică ”domnul” Arhiepiscop această ”coincidență”. Eu am 3 martori, unul care chiar a auzit vorbindu-se despre asta în Arhiepiscopia Tomisului. Am sesizat toate aspectele de prima dată, dar i-am lăsat așa. Pe mine nu mă intimidează dacă scrie hoața diverse, ba dimpotrivă, îmi dă posibilitatea să le fac mari surprize.

        Hoața aia nu știe în ce s-a băgat, ”din dragoste” pt Arhiepiscop, dar va afla.

        Un proces deschis în urma unui articol în care:

        -a acuzat fără probe;

        -nu a contactat persoana acuzată pt un punct de vedere;

        -a dat verdicte fără niciun temei;

        -a jucat rolul de psihiatru;

        -și mai grav, a pus diagnostic etc, îi poate compromite și o eventuală carieră jurnalistică.

        La cele enumerate se vor adăuga și altele.

        Repet, individa să nu uite că are antecedente, nu e ca și cum ar fi la prima abatere. A mizat pe faptul că se va urca pe numele meu și nu va avea consecințe? S-a înșelat.

        Și uite așa, va constata cum ”salvatorul” ei a scos-o dintr-un coșmar și a băgat-o în iad.

        Văd că unii, pe fb, ”se rușinează” când spun că individa e o hoață care se fotografiază cu mâna între picioare. Păi… așa e. Este o hoață dovedită, a furat și … o vedeți în fotografii cum ține mâna între picioare. Poate a sperat că va fi remarcată de cineva și va deveni un model de renume și… cum n-a remarcat-o nimeni, a devenit model de prostie, în biserică. Tot model e :))) 

        Dacă scriu adevărul ”se rușinează”… unii, dacă aș face pe victima și aș spune că nu mai pot, că sunt distrusă psihic, terminată, că nu dorm nopțile, că nu pot să mănânc etc, aș găsi mulți empatici pe aici. Sau dacă aș vorbi în continuare despre niște nerușinați ca despre niște îngeri, ar fi numai comentarii: Doamne ajută! Ești un înger! Vrednic este! Felicitări pt curaj! etc.

        Nu, nu sunt o victimă! Sunt o învingătoare! M-a îngenuncheat, la un moment dat, Arhiepiscopul Tomisului, la propriu și la figurat, dar când m-am ridicat, cu ajutorul Lui Dumnezeu, m-am ridicat mai puternică.

        Asta este motivul pt care merg toate prost în țara asta: sunt oameni care vor să fie mințiți că totul e bine și frumos, că avem numai îngeri pe Pământ.

        Unii se miră că scriu astfel de cuvinte? Păi, pe lângă faptul că spun adevărul, nesimțiților  trebuie să le vorbești pe limba lor. Dacă le spui că sunt lipsiți de decență, nu înțeleg, dacă le spui că sunt nesimțiți, pricep ceva, chiar dacă tot nesimțiți rămân, măcar au înțeles că sunt.

IPS Teodosie mă amenință prin intermediul unei rude

Hoața acuză…

Lasă un răspuns