Cine e dansatoarea lui TeoDOSie?

 Cum cine? După mintea lui demonizată… ”eu sunt”. Ați auzit? I-am dansat… de dimineață… la slujbă.

Bă, am înțeles că ești prost, dar chiar atât de prost ești să nu-ți mai amintești măcar că… eu sunt mai înaltă decât tine? Juma’ de metru cu mitră cu tot!!! Cum te simți când râde cineva de tine? Că tu râzi de toți.

Am înțeles și că auziți voci, că aveți fior pe la ”rugăciuni”, bă… dar să aveți și halucinații vizuale? Să mă vedeți peste tot? Asta înseamnă că sunteți obsedați de mine.

Dar… nu-i nimic. Voi procedați așa și veți vedea că vă veți pierde credibilitatea și în fața proștilor pe care îi manipulați.

Când a apărut Leonard Coca, ai dat comandă să se scrie că eu sunt, apoi ai comandat să se spună că e un preot caterisit. Acum când a apărut dansatoarea, ai dat comandă se se scrie că sunt eu, apoi că… parcă… n-aș fi.

Așa se întâmplă când vocile din mintea voastră vă joacă feste. Așa se întâmplă când vocea nr. 6.666 îți urlă în cap tot felul de tâmpenii.

Ai mai zis că scriu ”bazaconii” despre tine. Să te întreb pe țigăneasca ta: să mori tu?

Bă, n-ai înțeles că toate sunt îngăduite de Dumnezeu? Ai vrut spectacol. Poftim! Ești… DIN NOU… de râsul lumii. Dansatoarea reflectă adevarul ”slujbelor” tale – CIRC. Între tine și dansatoare este o singură diferență. Ea e mai sănătoasă decât tine. De ce? Păi… să privim imaginile!

Mai jos… aveți și din postările lui Leonard Coca și nu numai. 

Leonard Coca

A iesit Mazgalitoarea de prostii pe wc ul pesterii TeoDOS666nicului , fără o ocupație serioasă ( cand nu mai ai ce fura , mazgalesti ..) , și care umbla ca o eva rătăcită toata slujba , căutând grădina lui Mahomed ..Loreta , fata mica cu obsesii , nu a înțeles un lucru : Dumnezeu a dat o lecție de SMERENIE.. trecând peste boala bietei femei ce dansa…Vor mai veni si altele..Este consecința MIZERIEI SI MANDRIEI in care se BALTESTE PORCUL..restul , ca e cineva de pe facebook… Povesti…. Suntem obisnuiti cu halucinatiile vizuale si auditive ale acestei NEVINOVATE …si cu VOCILE ei din propriul cap…
P.s cunoastem noi cum se ” intereseaza ” , domnu MACHE , de sănătatea doamnei..asa cum s a ocupat si de a ta..si ai ajuns cum ai ajuns… si asta e doar inceputul , Pupincu20ris$to….si FOLOSITO…Vai de capul vostru…
A , si apropo , nici nu s a terminat Liturghia bine si deja execuți ordinul VECHITURII ?!..asta i menirea ta , misiunea ta ?!.. asta e ORTODOXIA pentru tine.. ?!… dacă te apropiai de un PSIHIATRU FOARTE BUN…erai si VINDECATA si MĂRITATĂ pana acum , nu mai miroseai la infinit BASIN##ILE POR65cULUI….PENIBILI MAI SUNTETI…..SE RASCOLESTE +PS LUCIAN in MORMANTUL CATEDRALEI cand vede cine calca mizerabil pe jertfa lui de candva…

 

TeOdoS666 , ti a dat Dumnezeu o lecție de smerenie , VULPOIULE MANDRU….prin aceasta doamna..Urmează si Floricica Dansatoarea la următoarea sceneta..( ca ce faci tu e CIRC SI TEATRU , nu slujba )..
După ce se termina cu comedia , venim si noi , „GRUPUL” …. tot live..dar noi naștem DRAME..ai sa vezi , ca si azi , cu ochii tai…

 

George Ciulei Abia aștept să fac un dans in jurul lui.
Se uita ca milogu-n traistă cand dânsa aia! Cand il pui in față unui fapt la care nu se așteaptă, fraierul ăsta care se crede puternic, se pierde cu firea si se face mic precum o păsărică. Nu știe cum să reacționeze. Doar vrăjeala e de el si intimidările lui țin doar la oamenii f slabi, adică mai slabi ca el.

Paradoxul vedeniilor lui Teodosie. Este bântuit de muieri, nu de bărbați!

Gepostet von Constantin Cumpana am Freitag, 15. Mai 2020

Lasă un răspuns