Ce va rămâne în urma ta?

Când l-am cunoscut pe Teodosie (bine ar fi fost să nu-l cunosc), îl vedeam… peste timp… un mare duhovnic, un om al lui Dumnezeu… îmbătrânind frumos…

Îl vedeam ca pe un sfânt coborât din icoane… cu părul alb și barba albă, cu un chip luminos și plin de blândețe la care oamenii veneau ”să ia Lumină”, să-și vindece rănile, să-și mângâie sufletele…

Îl vedeam ca pe cel care nu cunoscuse păcatul și răutatea… Din sfântul pe care-l vedeam și care îmi doream să fie, a ajuns un diavol plin de patimi, de ură, de răzbunare, de minciună, de falsitate, de tot ce-i mai rău și mai odios în această lume.

Teodosie, dacă ar fi posibil, aș da timpul înapoi și… fie mi-aș dori să nu te întâlnesc nici măcar întâmplător, fie să te întâlnesc și să fii cel pe care l-am crezut sfânt și în care am crezut cu toată ființa mea.

Acum… e prea târziu… pt tine și… ai făcut să fie prea târziu și pt alții, pe care i-ai distrus, care nu mai trăiesc, nu mai știu să trăiască, ci doar bântuie printr-o viață deformată de tine.

Vei pleca din această lume. Ce vei face când vei simți aripa rece și neagră a morții? Ce vei face când îți va trece prin fața ochilor toată viața ta MIZERABILĂ? Ce vei face când vor urla în tine durerile atâtor oameni? 

Leonard… te îndeamnă să te îndrepți. Eu îți spun că… pt tine, nu mai există cale de îndreptare. Ți-a mai dat Dumnezeu un ultim semn de milă… la un moment dat… pe care l-ai călcat în picioare. Cu fiecare minut care trece înaintezi către iad… către iadul din tine și către iadul de dincolo de mormânt… care… va fi veșnic…

Citește până la capăt și cutremură-te!

 

Leonard Coca:

T3oDOSie , repune ti preoții caterisiti in treaptă ! Nu ti e rusine , Bă? curând vei pleca din vremelnicie ca un câine lovit de mașină
..cum poti sa te prezinți , Mandrule , punga de oase ce esti si tu , în fața judecății Divinității cand ai lasat pe drumuri si in nefericire , Oameni înainte de toate , cu preotese , cu ai lor copii care nu mai văd in tatăl lor un preot si PARINTE , ci un șofer , casier sau muncitor cu ziua ?!…
Indiferent de lipsurile lor , greselile lor , minusurile lor , au studiat , au muncit , cu trudă , cu jertfă , le este dor de Altar mă Por65cule , de epitrahil …dar nu , nu se poate , că nu vin în genunchi sa ti pupe tie poala si LABELE murdare si sa ti ceară iertare in public cum vrei tu , GA65yule…Ti ai pus haita de lupi să i mazileasca..in Arhiepiscopia ta totul e un dans fantomatic de iele însoțit de urletul tau isteric , de unde Lumina a dispărut demult…se aud doar gemetele ude de la mansarda unde stau monahii tai cu yale schimbate la usi si prezervative pe holuri..cum vei răspunde pentru sufletele pe care le ai aruncat în NEANT si LUMESC ?..dar ei vor răsări intr o zi , precum pasărea Phoenix din propria cenușă , atingând Soarele si cu Dumnezeu alaturi .
. DERBEDEULE , le ai luat Epitrahilul..stii că ei sunt sfasiati de durere , TRAIESC DOAR PE JUMATATE , condamnați să si castige pâinea intr un alt loc , cu alt limbaj , cu alte dimensiuni ?!..si lumea le spune , totuși , Părinte…in locul lor ai hirotonit tinerei frumoși trecuti prin patul tău sau ai pus slugi fatarnice..dar demnitatea preotilor caterisiti va rămâne în contextul Veșniciei…repet , macedoane , muribundule , aici 65 , aici 66 , aici iulie , aici decembrie si iar iulie , iar 67…IESI din viata împăcat cu tine si cu Dumnezeul in care tu nu crezi…REPUNE TI PREOTII in TREAPTA !!! între coruptii pe care tu ii vezi in ei si unul ca tine , nu e mare diferenta..NU MAI SPUMEGA AIUREA , REPARA TI GRESELILE , CÂT MAI AI TIMP , RATACITULE MANDRU….plin de orgolii, minciuna si DESFRANARE ! FII OM ! ( stiu că e greu , dar încearcă..)

 

George Ciulei Doamne, ce cuvinte! Cât adevār!!
Atat vreau sa spun. Faptul ca am fost in Sfintele Altare si am fost izgonoti, indiferent de situatie sau caz, el o sa raspunda pentru fiecare in parte!
Un preot are Har lucrator mereu, iar o banala hartie data de un stabor nu poate opri Harul lui Dumnezeu.
Prin acea caterisire, Teodosie iti ia dreptul de a sluji in Bisericile pe care noi le-am ridicat prin truda, iar el a devenit patron ( Arhiepiscopia, adica ONG-ul BOR, condus in filiala Constanta de el), dar asta nu inseamna ca nu mai poti sluji.
Si hai sa punem in antiteza cazul Onila.
Va intreb! Timp de 10 ani Onila a facut slujbe si a hirotonit preoti.
Toate hirotoniile acestui pedofil-homosexual necaterisit si inca sau mereu slujitor, sunt valide?
Clar, ca simpaticul BOR o sa spuna ca da. Pai si atunci …..ce facatura ordinara este caterisirea?
Un act „administrativ” care nu are nici o legatura cu preotia, un bau bau care tine preotii in tensiune si ii face cotizanti catre niste calugari ce si-au uitat de f mult timp menirea.
Teodos si alti cativa episcopi de aceeasi teapã, care conduc prin constrangere si teamã preotimea, nu inteleg ca pentru orice preot caterisit si batjocorit o sa plateasca la groapa.
Sunt orbi si nu vad cum au procedat episcopii vechi.
Ips Lucian a caterisit un singur preot, pe care, dupa un an l-a reprimit.
Acest cioban e lipsit de coloana vertebrala si nu avem ce sa-i cerem, ca e limitat gagiul.
Teodosie, iti urez spor la circ, la distractii si combinatii, ca la altceva nu te pricepi!👍

Jack LondonESTE ATÂT DE ÎNRĂIT, ATÂT DE NEMERNIC ÎNCÂT NICI BUNUL DUMNEZEU NU-L MAI SUPORTĂ PE INFRACTOR ! VOI CEI CARE SUFERIŢI, UITAŢI-VĂ MEREU ÎNAINTE, PENTRU CĂ VREMEA LUI, A TRECUT IAR DOMNUL VĂ ESTE ALĂTURI !

 

Paula Atanase Ii doresc så aibå parte si el de atåta råu cåt a fåcut la altii. Nimic in plus! La cåte necazuri a produs si cåti oameni s-au imbolnåvit din cauza lui, asa så påteascå si el!

 

Leonard Coca

Viata Veșnica a lui T3EODOSIE , după decenii de IAD PĂMÎNTESC , dilemă si pentru Hristos cel Omniprezent și Atotstiutor ..IADUL sau RAIUL ????????!!!!!!!!!!….Raiul nu l meriți , CLAR , IADUL E PREA PUTIN PENTRU unul ca tine…singura ta salvare E SA TE BOTEZI la catolici ( ORICUM LA TINE TREIMEA E IN NUMELE SFANTULUI DOI…) si să stai in purgatoriu o perioadă..oricum , DE ORTODOXIE TI AI BATUT JOC..DECI , plus , minus , nimeni nu pierde nimic…

Răstigniții…

”Părinte, Dobrogea vă așteaptă de 2000 de ani!” e ca și cum i-ar fi spus ironic și foarte grav în același timp

Lasă un răspuns