Când bărzăunele e mare pe căciula cuiva…

  

Dragii mei, speram să revin cu postări frecvente, după sărbători, dar… știți cum se spune: ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Am rămas cu multe lucruri în urmă, motiv pentru care mai am nevoie de câteva zile pentru ”alergat”.

 

Cred că ne revedem pe 17 mai. Și când ne vom revedea, mai am și pe aici niște ”restanțe”. Vă voi vorbi despre cărțile pe care am spus că le citesc, vom continua cu articolele cărora le-am anunțat deja titlurile, dar… a mai apărut ceva…

 

La câteva zile după ce am postat articolul ”Unele dintre preotese – cele mai mizerabile femei”, una care a simțit că bărzăunele e prea mare pe căciula ei (și-ncă ce bărzăune!) l-a pus pe ”Ionuț Toader” – evident că nu-l cheamă așa – să-mi scrie un comentariu pe blog. Auzi, ”tanti”, de ce l-ai pus matale, pe ”Ionuț” să-mi scrie? Care ai crezut că va fi efectul? Atunci când întreprinzi o acțiune, înseamnă că te aștepți ca aceasta să aibă un efect. Când faci ceva, faci cu un scop. Scopul matale care a fost? Ce ți-a trecut prin mintea aceea puțină, foarte puțină și mult prea odihnită? Căci… mintea care e puțină, n-are ce face… se odihnește 😊.

 

Nu știu ce ai urmărit matale, dar știu că m-ai impulsionat să scriu ceea ce nu aveam de gând. Mulțumesc!

 

 Nimic nu este întâmplător. Toate au un rost. Din impulsul venit din singurul neuron rătăcit prin capul matale, de a-l pune pe ”Ionuț” să-mi scrie, rezultatul va fi unul prin care se va afla adevărul. Și, da, ”Ionuț” merită și trebuie să știe adevărul, nu doar poveștile îndrugate de tine, ”doamnă”, pentru că și el e o victimă a minciunilor tale. ”Ionuț” merită și trebuie să știe adevărul, adevăr pe care nu l-ar fi aflat niciodată dacă nu l-ai fi pus să scrie acel comentariu pe care îl voi publica integral și îl voi explica/ demonta.

 

Așa că, dragă „Ionuț”, înainte de a citi articolul pe care cu siguranță îl voi publica, să-ți iei un calmant! Sigur vei avea nevoie.

 

Și pe voi, dragii mei urmăritori, vă vor șoca detaliile ce urmează să le fac publice. Sunt unele familii în care iadul e creat de femei care vor ști mereu și mereu să joace, pe rând, rolul victimei, nefericitei, martirei etc.

 

”Doamna” victimă, care l-a pus pe bietul ”Ionuț” să-mi scrie acel comentariu pe blog, este o mare ”iubitoare de tradiții”. 😊 Încă din octombrie, anul trecut, a plecat să colinde din poartă în poartă, întrebând: ”Primiți cu bârfitul?” 😊. Unii nu doar că au primit, dar au și crezut. Problema e că…”doamna”… a rămas așa… colindând.

 

”A-și vrea” (ca să o citez pe ”doamna”) să-i anunț singurul neuron existent din capul ei că… e primăvară… a trecut vremea colindelor… dar, probabil, nu și-a vărsat tot veninul nici prin bârfă, nici prin mesajele anonime pe care le trimite… Și ”a-și mai vrea” să te anunț că ”a-și vrea” se scrie de fapt ”aș vrea”. Adică: ”aș vrea, aș putea etc”. În 24 de ani, ”doamna cu colindul”, stând lângă un om foarte deștept, nu a învățat măcar că ”aș vrea”, nu se scrie ”a-și vrea”, dar ea e cu așii, cu fotomodelele etc. ”A-și vrea” să-ți dau o temă pentru acasă, căci poate așa te mai oprești din… ”Primiți cu bârfitul”. Când se scrie ”aș”? Dar ”a-și”? Notă explicativă: la prima întrebare… ți-am dat răspunsul. Să nu uiți! 😊

 

”Ionuț”, dragul meu, în viitorul articol, ”vei face cunoștință” și cu ”fotomodelul Robert” de care habar nu ai… sau… dacă ai, știi cel mult, de la ”doamna”, că este fiul duhovnicesc al unui mare duhovnic și că se întâlnea cu el, vezi Doamne, pentru a-i aduce mesaje de la marele duhovnic. O minciună ordinară pe care i-a servit-o timp de 7 ani soțului ei și mai apoi mi-a servit-o și mie. Numai că… minciuna ajungând la mine, pentru ”doamna” s-a închis cercul, deoarece eu am luat legătura cu duhovnicul respectiv, i-am dat fotografia lui ”Robert”, pe care o aveam de la ea, iar părintele mi-a spus că… NU L-A VĂZUT ÎN VIAȚA LUI PE BĂRBATUL ACELA. Alte detalii… în articolul următor.

 

”Ionuț”… poate după ce vei citi și articolul următor, vei ajunge la concluzia că ar trebui să-i spui ”doamnei” să se oprească din denigrări, mesaje, bârfe, amenințări etc. și nu doar la adresa mea.  Dacă va continua așa, vor ajunge în spațiul public atât numele cât și dovezile legate de multele și incredibilele ei minciuni și fapte. Și nu va fi bine. Cel care va avea cel mai mult de suferit, vei fi tu. Pentru că… oricât ai fi de bun, oamenii vor spune: ”uite, ăsta e copilul lu’ ăla, aia sau ăia!”

 

Și ca să încheiem într-o notă amuzantă pentru noi, dar dureroasă pentru bietul bărbat, să vă povestesc, pe scurt, o secvență dintre multele văzute și auzite.

 

Într-o zi, după ce a terminat programul, m-a sunat ”doamna”- bine, mă mai sunase de n ori până la momentul acela -, și mi-a zis că îl așteaptă pe soțul ei să vină să o ia.

 

La un moment dat, am auzit-o că bate în geam și spune: ”deschide închiderea” 😊. Inițial… am crezut că glumește și eram la un pas de a izbucni în râs, dar… deoarece avusesem timp să-mi dau seama că e puțină la minte, m-am abținut și am preferat să-l întreb pe bietul ei soț, când am prins momentul, dacă a glumit sau a vorbit serios când a zis: ”deschide închiderea”. Rușinat, bărbatul mi-a spus că… nu vrea să vorbească despre acest subiect. Deci…”doamna”… nu glumea. Vorbea serios. ”Doamna”… ”deschide închiderea”… zi și matale deschide ușa! Așa se zice, bre.

Înainte de a încheia acest articol, vreau să menționez faptul că… ”doamna” m-a căutat și a insistat să vorbim. Plângea cu lacrimi de crocodil și spunea că are nevoie de mine, dar… cum Dumnezeu cunoaște inima omului… a îndemnat-o să mă caute pentru a pune capăt minciunii în care îi obliga și pe alții să trăiască.   

 

Păstrând registrul de ”deschide închiderea” 😊, vă spun că ”închid deschiderea” acum și… ”deschid închiderea” pe 17 mai. 😊 😊 😊

 

Vă îmbrățișez cu drag!   

Unele dintre preotese – cele mai mizerabile femei

Popas

   

 

1 comentariu

Țurcanu Aurelia

Mate este grădina Ta Doamne si multi colorati sunt in ea .

Lasă un răspuns