Bucuria de la miezul nopții

În momentul în care am vrut să închid fb, printre alte notificări, am primi-o și pe aceasta. Cu toată oboseala, vă împărtășesc starea de bucurie pe care o simt. Nu e puțin lucru să fiu alături de cititori și … așa… 

Gherghina Cazan La mulți ani, dragă Mihaela , să fii sănătoasă , fericită și împlinită.
Ps. Am plecat din data de 22 octombrie, la tratament , în stațiunea de la Târgul Ocna, la salina și m-am întors pe data de 7 noiembrie cu trenul . Eram însoțită de persoane care au fost cauzate la același hotel cu mine . Mare mi-a fost mirarea , când unul dintre ei , a scos o carte care era scrisa de Mihaela Ion . Am simțit o mare plăcere și cu mari emoții , i-am cerut cartea și i-am promis că o citesc până când ajungem la Mărășești , unde schimbăm trenul pentru Galați . Așa că am citit o pe nerasuflate , lucru pe care nu l-am mai făcut până acum . Subiectul cărții , este palpitant , te ține ancorată și totodată încordată pentru a afla sfârșitul . Este minunat , felul în care scrii , ma introduci de fiecare dată în personaj . Este a 8 carte scrisă de tine , pe care am citit o , care ma emoționat la fel ca toate celelalte ! Mulțumesc că exiști în viața mea ! Felicitări pentru tot ceea ce faci si îți asterni talentul tău în fața noastră a tuturor ! Calde și sincere îmbrățișări !

”Destăinuirile unui străin”… cât timp a trecut de atunci! Mi-am adus aminte cum s-a născut această carte. Eram într-o seară cu Arhiepiscopul Varsanufie, Episcopul pe atunci, și îi povesteam despre subiectul respectiv, așa doar ca un dialog de seară, credem eu. După ce am terminat de povestit a spus hotărât:

-Trebuie să scrii o carte cu acest subiect. Hai, mergi acasă și apucă-te de scris!

-Acum?

-Da. Acum. Te sun într-o oră să văd ce ai scris.

Și am scris și m-a sunat :))) și nu doar în acea seară, ci în fiecare zi până la finalizarea cărții.

Coautorul din umbră al acestui volum este Arhiepiscopul Varsanufie, căruia, astăzi, îi mulțumesc!

Îți mulțumesc și ție, Gherghina Cazan pt această bucurie

 

După…

3 comentarii

Eu iti multumesc iubita mea , pentru tot ceea ce faci , pentru talentul tău si pentru felul tău de a fi !
Te ador !

Alexandrina Krausz

Aceleași emoții pe care le-a simtit d-na Gherghina când a citit această carte, le simt și eu de fiecare data când citesc oricare din cărțile tale.

Interesant!

Lasă un răspuns