Bety: ”O cunosc pe Ana.”

Urmăresc de mult timp și cu mare interes blogul dumneavoastră. O cunosc pe Ana, fosta amantă a renumitului duhovnic. Și eu am fost amanta acelui odios. Și eu am fost foarte îndrăgostită de el, numai că eu mi-am dat seama la un moment dat, ce mizerie de om e și am început ”să-l iubesc” pentru bani.

Pe Ana, într-adevăr, a distrus-o.

Ana, când vei ajunge la episodul în care ne-am întâlnit în fața blocului, pe care sigur ți-l amintești, să mă numești Bety.

Mă adresez ei aici, deoarece Ana a întrerupt legătura cu toate persoanele pe care le-a cunoscut prin intermediul acelui obsedat îmbrăcat în negru și se pare că nu doar cu ele. Mă bucur totuși că a găsit puterea să vă scrie. Acest fapt poate să fie primul pas spre vindecare.

Cei, cele care vor avea tendința să o judece, să ne judece, ar fi bine să se abțină. Eventual, ar avea dreptul să ne judece o femeie care s-a spovedit la el și n-a trecut prin patul lui. Dacă există vreuna.

Era, este diabolic. Diabolic de fermecător. O să vă povestească Ana.

Cu respect pentru munca pe care o depuneți și pentru disponibilitatea de a pune blogul dumneavoastră la dispoziția celor care simt să spună lucruri greu de spus.

Mulțumesc și pentru discreția și delicatețea pe care le aveți.

Bety.

Ana: ”Am fost amanta unui duhovnic renumit”

 

Lasă un răspuns