Atac demonic pe fata

Lucram la materialul Renascut din iubire. Am vrut să salvez, am dat ctrl S si a disparut tot materialul peste 300 de pagini. Am rămas blocată câtva secunde. Nu-mi venea sa cred ce vad. Salvasem intr-un alt document 247 de pagini, am deschis repede să vad cam pe unde rămăsesem acolo cu subiectul. Documentul gol. 247 de pagini goale. Numerotate, dar goale. Am crezut că nu văd bine. Era pt prima data cand vedeam asa ceva. Am dreulat, am tot derulat, 1, 2, 3, 7, 50 etc. La fel. Nici măcar o literă.

Am sunat un prieten specialist in IT, i-am povestit ce s-a întâmplat, a spus că este imposibil așa ceva și că vrea să vadă laptopul. 

Și l-a văzut. 

-Dacă pt faptul ca a dispărut materialul aș avea o explicatie, cum că din greșeală ai fi salvat și ai fi șters, pt ceea ce vad aici, pagini numerotate și goale nu am nicio explicație. Și totuși acest document cuprinde ceva, să vedem ce, a spus și l-a ”decriptat” cu un program. 

Stupoare. Un singur paragraf de la început până la sfarșit, 247 de pagini Y cu doua puncte sus. 

-Ce înseamnă asta? am întrebat.

-N-am mai văzut așa ceva. Aceasta nu este o literă este un semn, care culmea nu corespunde cu nimic. Spre exemplu dacă în interiorul textului apeși ”tab” nu-l vezi pe pagină, dar eu cu acest program îl văd ca o săgeată și știu că e tab. Înțelegi? Săgeata corespunde tastei ”tab”.

-Am înțeles. Deci în locul literei y putea fi orice ar fi corespuns cu tab, enter, etc.

-Exact. Straniu e că dacă s-ar fi virusat documentul și-ar fi păstrat măcar forma, dar nu… Foarte straniu… E ceva ce nu pot să înțeleg. Și cum s-a stricat doar documentul acesta și altele nu?

Vorbind cu un preot, am înțeles. Diavolul și-a lăsat semnătura. Y semnul coarnelor. Asta să-mi arate că el l-a șters. Să mă intimideze să nu mai am curaj să scriu. Deci Valentin ”lucrează”…

Și m-am intimidat rău 🙂 . Voi scrie de mână chiar dacă voi munci mai mult.

p 7 din 247

p 197 din 247 

Material decriptat Y semnul coarnelor

 

Lasă un răspuns